David Schwimmernek van egy sötét titka - ELŐZETES!

Mármint a Libabőr című sorozat második évadában, és ezt a titkot a pincében rejtegeti – nem sok sikerrel.

A Jack Black főszereplésével készült 2015-os „ifjúsági horrorvígjáték”, a Libabőr volt annyira sikeres, hogy egy folytatást kapjon Libabőr 2 – Hullajó Halloween (2018) címmel, az alapötletből pedig a Disney+ a Huluval karöltve készített családbarát ún. antológia sorozatot, ami már a második évadnál jár, ahol David Schwimmer, a Jóbarátok Rossa megint elvált apukát játszik, és újra csapnivaló  poénokat süt el – de ezúttal van egy sötét titka is, ahogy ez a most kijött előzetesből is kiderül.

 

Hősünk, Anthony ezekkel a szavakkal üdvözli gyerekeit (Jayden Bartels és Sam McCarthy) a házban, ahol annak idején felnőtt:

„Szeretném, ha egy vidám és biztonságos nyaratok lenne itt. Csak egy szabályom van: tartsátok távol magatokat a pincétől!”

A Goosebumps: The Vanishing – vagyis Libabőr: Az eltűnés – előzeteséből kiderül az is, mi van a pincében: egy titkos laboratórium, ahol apuka kísérleteket végez, amik kapcsolatban vannak testvére 30 évvel ezelőtti eltűnésével. Időközben megkerülnek az elveszett testvér ruhái, amikből valamiféle spóra jön elő, és megfertőzi Anthonyt, aki egyre furcsábban kezd el viselkedni.

Forrás: Disney+

 

Eközben hősünk gyerekei és néhány, hozzájuk hasonlóan megjegyezhetetlen arcú tini szintén az eltűnések nyomába erednek – ezek szerint több is volt -, a bunkó szomszéd srác pedig bejut a pincébe, de ez nyilván nem sok jót jelent rá nézve. Vagyis lesz itt haddelhadd, de esélyes, hogy csakis a kissé leharcolt külsejű Schwimmer miatt lesz nézhető a Sony Pictures Television által kifejlesztett, 8 részes sorozat, ami jövő január 10-én kerül fel párhuzamosan a Disney+-ra és a Hulu-ra. A sorozat első évada, ami még Justin Long és Rachael Harries főszereplésével készült, és pont egy éve mutatták be, ragyogóan teljesített, nyilván hasonlóak az elvárások most is.