Egyre nagyobb bajban Mr. Big

Kirúgta az ügynöksége a nemi erőszakkal vádolt Chris Noth-t.

Megírtuk mi is, hogy a The Hollywood Reporterben két nő egymástól függetlenül szexuális zaklatással vádolta meg a Szex és New Yorkban, illetve a folytatásában, az És egyszer csak...-ban! Mr. Biget alakító színészt. A Zoe álnéven szereplő, most 40 éves nő és sorstársa, Lily részletesen elmesélték, hogy mi történt velük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zoe Lister-Jones (@zoelisterjones) által megosztott bejegyzés

Megszólalt Zoe Lister-Jones színésznő is az Instagramján, azt állítva, hogy Noth egy „szexuális predátor”. Lister-Jones korábban Noth egyik New York-i klubjában dolgozott, és állítása szerint a színész a női alkalmazottakkal szemben helytelenül viselkedett. Elmesélte azt is, hogy az Esküdt ellenségek forgatásán maga is találkozott Noth-fal, egy kihallgatási jelenetet vettek fel, és a férfi az asztal alatt tartott üvegből végig sört ivott. Az egyik forgatási szünetben az akkor már részeg Noth odahajolt a nő nyakához, beleszagolt, és közölte vele, hogy „Jó az illatod.” Lister-Jones nem reagált semmi.

Noth az első két vádat tagadja, ennek ellenére az őt képviselő A3 Artists Agency ügynökség felbontotta vele a szerződést.

Via: THR

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna a helyben megalakult zenekarukba.