Elindult a TV2 streamingplatformja, a TV2 Play ZÉRØ

499 forintos havidíjért reklámmentesen lehet visszanézni a TV2-s produkciókat, valamint a műsorokhoz kapcsolódó online videókat.

A TV2 Média Csoport korábban már bejelentette, hogy reklámmentes változatot indít a TV2 Play elnevezésű online streamingszolgáltatásából.

A mai napon, azaz április 11-én el is indult TV2 Play ZÉRØ.

Azaz 499 forintos havidíjért (illetve az éves előfizetéssel 5489 forintért) reklámmentesen lehet visszanézni a TV2-s produkciókat, valamint a műsorokhoz kapcsolódó online videókat. Egészen pontosan showműsorokat, sorozatokat, vetélkedőket, realityket, teljes adásokat és adásból kivágott extra videókat, valamint az exkluzív, csak online elérhető videókat, műsorokat, teljes filmeket és a focimeccsek összefoglalóit lehet megtekinteni.

 

Forrás: tv2play.hu

 

Minden olyan tartalom visszanézhető ezen a platformon reklám nélkül, ami a TV2 Play oldalon megtalálható. Azok az előfizetők, akik május 15-ig regisztrálnak a https://tv2play.hu/zero oldalon a Zéró szolgáltatásra, az első hónapban térítésmentesen vehetik azt igénybe.

A ZÉRØ előfizetéshez az alábbiakra van szükség:

  • egy TV2 Play regisztráció: a regisztrációnál válaszd a ZÉRØ-előfizetést, ha pedig már van fiókod, akkor a profilodban tudsz előfizetni a ZÉRØ-ra,
  • egy megerősített e-mail-cím: erre az e-mail-címre küldjük a számlákat és a fontos információkat,
  • egy érvényes bankkártya – ezzel tudsz fizetni az OTP Simple Pay rendszerén keresztül.

A TV2 Play-en nincs eszközlimit, egy profillal egyszerre akárhány eszközről bejelentkezhetsz, de egyszerre maximum két videót tudsz nézni ZÉRØ előfizetéssel.

(via Media1 & tv2play.hu/zero)