Elképesztően vicces Matt LeBlanc-mémek születtek a Jóbarátok: Újra együtt után

Bár Joey olasz származású, Matt LeBlanc pedig amerikai, most mégis ő a neten „a tipikus ír nagybácsi”, akinek minden élethelyzetre van egy frappáns bölcsessége.

Továbbra is óriási siker az HBO streaming platformjain (HBO Max és HBO GO) május 27-én adásba került Jóbarátok: Újra együtt – a hat közönségkedvenc szereplő közül most épp leginkább Matt LeBlanc, megy nagyot a neten azzal, hogy a '90-es évekbeli alkatához képest felszedett pár kilót, és a net népe számára most ő a „tipikus ír nagybácsi”, akinek minden élethelyzetre van valami frappáns bölcsessége. A jellemzően ír mémgyárosokat még az sem zavarja, hogy Matt LeBlanc ikonikus karaktere, Joey Tribbiani olasz származású volt (a nagymamája még az elsők közt köpte le a halott Mussolinit!) a népszerű sitcomban, LeBlanc pedig amerikai, akinek Franciaországból érkező telepesek és olasz bevándorlók vannak a felmenői között. Íme a legviccesebb „Irish Uncle” és „Irish Dad” mémek:

Na, mi a helyzet?

 

És amikor fizettél ezért a farmerért, akkor már mindegyik lyuk rajta volt?

 

Matt LeBlanc a nagybátyád, amikor a szüleid arra kényszerítik a 6 éves önmagadat, hogy egy családi vacsora után felállj a felnőttek előtt, és énekelj egy dalt, amit az általános iskolában tanultál.

 

Most viccelsz! Biztos, hogy csak szerdán beszéltem vele.

Matt LeBlanc a nagypapád, aki ül a szoba sarkában, és nézi, ahogy kibontod a karácsonyi ajándékodat.

 

(via The Independent & Usatoday.com)