Ezek a filmek és sorozatok érkeznek decemberben a Netflixre

Folytatódik A korona 6. évadja, jön A nagy pénzrablás spin-offja Berlinnel, de Julia Roberts-szel, Ethan Hawke-kal és Bradley Cooperrel is találkozhatunk.

SOROZATOK

December 1.

Sweet Home – 2. évad

Miközben az emberek vérszomjas és félelmetes szörnyekké válnak, egy zaklatott kamasz és szomszédai a túlélésért küzdenek – és próbálják megőrizni emberségüket.

 

December 2.

Üdvözöl Samdal-ri! – 1. évad

Egy fotós karrierjét tönkreteszi egy botrány, hazatér szülővárosába. Ott összetalálkozik gyermekkori barátjával, újralobbantva egy be nem teljesült szerelem lángjait.

December 6.

Leszámolás Marseille-ben – 1. évad

Miközben egy elvetemült drogkereskedő megpróbálja leigázni Marseille-t, egy szélhámos rendőrkapitány és vagány csapata felvesz egy újoncot, akinek megvannak a maga elképzelései.

 

December 7.

Analóg család – 1. évad

Egy fondorlatos középkorú férfi felépít egy hamis családot, amikor tudomást szerez elhidegült apja betegségéről, hogy még utoljára közel kerülhessen hozzá.

 

Nem mind arany – 1. évad

Egy belga tengerparton töltött, feszültségekkel teli nyár után egy gazdag baráti társaság tagjai szembenéznek a felnőtt lét, a vonzások és elvárások küzdelmeivel.

 

Utálatos karácsony – 1. évad

Miután azt hazudja a szüleinek, hogy van pasija, egy szingli nővér kétségbeesett keresésbe kezd, hogy társat találjon magának karácsonyra – 24 nap alatt.

Én és a Walter fiúk – 1. évad

Egy életét romba döntő tragédiát követően egy lány odaköltözik gondviselője népes családjához egy kisvárosban, új leckéket tanulva szeretetről, reményről és barátságról.

 

December 12.

Szinglik pokla – 3. évad

Ismerkedni kész szinglik keresik a szerelmet egy lakatlan szigeten, ahonnan csak úgy szökhetnek meg egy paradicsomi romantikus éjszakára, ha párt találnak maguknak.

 

December 13.

Kocsimágusok: Rozsdamarta gyöngyszemek – 5. évad

A Gotham Garázs színes csapata különféle autókat és járműveket újít fel, hogy aztán a csodajárgányokat jó pénzért eladhassák.

 

1670 – 1. évad

Szatirikus vígjáték, amelyben egy bolondos nemes családi viszályokkal és parasztlázadásokkal dacolva próbál Lengyelország leghíresebb figurájává válni.

December 14.

A következő nemzedék – 2. évad

Egy ifjú rajongónak sikerül beférkőznie egy tapasztalt hírolvasó szerkesztőségébe, de hamarosan megismeri az ambíció, az irigység és a szereplési vágy sötét oldalát.

 

A korona – 6. évad, 2. adag

A történelmi események által ihletett sorozat bepillantást enged II. Erzsébet királynő történetébe, illetve az uralkodását formáló politikai és személyes eseményekbe.

December 15.

Carol és a világvége – 1. évad

Apokalipszis közeleg a csillagok közül. Egy nő a világvége kaotikus forgatagában keres értelmet utolsó földön töltött hónapjaiban.

 

Pasit karácsonyra – 1. évad

A 30-as szingli, Thando nagy nyomás alatt azt füllenti családjának, hogy van egy udvarlója. Most 24 napja van hazavinni egyet karácsonyig. Össze tudja hozni?

December 20.

Cindy la Regia: A középiskolai évek – 1. évad

A tinédzser Cindynek nagy tervei vannak: meg akarja hódítani a világot. Ám először a gimit – és az elit közösséget – kell túlélnie szülővárosában, San Pedróban.

 

Vak szerelem: Brazília – Az oltár után – 1. évad

Ebben a különleges epizódban drámák bontakoznak ki, kapcsolatok zárulnak le és szerelmek élednek újra, amikor a Vak szerelem elmúlt évadainak szereplői újra találkoznak.

 

December 22.

A sötétség teremtménye – 1. évad

1945, Kjonszong. Szöul sötét, elnyomás alatti éveiben egy vállalkozó és egy nyomozó küzd a túlélésért, szembeszállva egy emberi kapzsiság szülte szörnyeteggel.

December 24.

A férfidadus – 1. évad

Egy női cégvezető pánikhelyzetben egy farmert bíz meg a gyerekei felügyeletével. Nem sejti, hogy a férfi megváltoztatja a nézeteit a nemi szerepekről – és a szerelemről.

 

December 28.

Pokémon Concierge – 1. évad

Üdv a Pokémon Resortban, ahol a pokémonok zavartalanul relaxálhatnak és mulathatnak. Vajon Haru, az új alkalmazott kivel barátkozik össze és kinek segít először?

 

December 29.

A nagy pénzrablás: Berlin – 1. évad

A fénykorát élő Berlin és mesteri csapata Párizsban gyűlik össze, hogy az egyik legnagyszerűbb tervét végrehajtva egyetlen éjszaka alatt 44 millió eurót érő ékszert raboljanak el.

FILMEK

December 6.

Csak egy átlagos karácsony

Thea hazaviszi Jashant, hogy bejelentsék az eljegyzésüket – de a férfi indiai gyökerei és a nő norvég családi hagyományai káoszba döntik a karácsonyt.

 

December 7.

The Archies

Az 1960-as évek Indiájában Archie-ék szerelem, barátság és Riverdale jövője között egyensúlyoznak, miközben ingatlanfejlesztők egy imádott park lebontásával fenyegetnek.

 

Egyedül a sivatagban

Egy fiatal nő kiszökik egy buliba a szülei házából, ám a sivatagban reked, ahol egy vad tevét és egy sor egyéb megpróbáltatást kell kiállnia, hogy még lámpaoltás előtt hazaérjen.

 

December 8.

A túlsó oldalon

A sors egymás mellé sodor hat embert, aki egy olaj által szennyezett városból menekülve potyautasként felszökik egy rejtélyes hajóra, mit sem sejtve a rájuk leselkedő veszélyekről.

Távol a világtól

Egy luxusszálláshelyre tett családi kirándulás baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja a család eszközeit – két idegen pedig megjelenik az ajtóban. Főszerepben: Julia Roberts és Ethan Hawke

 

December 15.

Csibefutam: A csirkefalatok hajnala

Rettenthetetlen csibék egy csoportja összefog, hogy megmentsék baromfitársaikat egy ijesztő új fenyegetéstől: egy közeli farmon gyanús dolgokat készülnek kifőzni.

A család

Egy család tagjai egy közös étkezés alkalmával az idilli olívafarmjuk jövőjét tárgyalják, a nevetgélések és vallomások pedig felszínre hozzák a kapcsolataik nehézségeit.

 

December 20.

Maestro

Vakmerő szerelmi történet a zenei legenda Leonard Bernstein és Felicia Montealegre Cohn Bernstein egész életen át tartó bonyolult kapcsolatáról. Főszerepben: Bradley Cooper és Carey Mulligan

Banyaszelídítés 2.

Kaśka és Patryk szerelmét próbára teszi, hogy mindketten azt gyanítják, a másik hűtlen hozzájuk. Ráadásul a szomszédok is folyton beleavatkoznak az ügyeikbe.

 

Rebel Moon – 1. rész: A tűz gyermeke

Amikor a Szülőbolygó könyörtelen erői egy távoli hold nyugodt farmerfalujának lakóit fenyegetik, egy rejtélyes kívülálló válik a túlélésük egyetlen reményévé.

December 24.

Vámpír a családban

Amikor egy bátortalan exfocista megtudja, hogy a sógora egy világuralmi terveket szövögető vámpír, minden bátorságát össze kell szednie, hogy megmentse a világot.

 

December 26.

Köszönöm és sajnálom

Sara hirtelen egyedül marad terhessége utolsó heteiben, de váratlan segítség érkezik elhidegült nővére, Linda személyében.

 

(via Independent)