Ezek a Netflix legerotikusabb filmjei

14 film, amely nem csak nyomokban tartalmaz erotikus feszültséget.

Van köztük életrajz alkotási egy lengyel szexológusról, szingapúri szerelmi háromszög egy testvérpárral, japán leszbikus pszichothriller, indiai antológiafilm és francia romkom. Az összeállítás apropóját az adta, hogy most jött ki a 365 nap két folytatása, és mindhárom film 0 %-on áll a Rotten Tomatoes nevű kritikagyűjtő portálon.

365 nap (2020)

 

2020-ban az egész világon ez volt a Netflix legnépszerűbb tartalma, és nem véletlenül emlegették úgy a lengyel bestsellerregény alapján készült 365 napot, mint „a szegény ember Szürke ötven árnyalata”.
Massimo (Michele Morrone), a szicíliai maffia ifjú vezére épp, hogy csak átvette meggyilkolt apja gengsztervezéri pozícióját. Laura (Anna Maria Sieklucka) egy varsói luxushotelben értékesítési igazgató, és épp egy szicíliai nyaraláson próbálja megmenteni zátonyra futott kapcsolatát. Csakhogy a sziget ura, Massimo elrabolja Laurát, és 365 napon keresztül fogságban tartja. Laura ezalatt nem marad közömbös a maffiavezér iránt...

Duck Butter (2018)

Miguel Arteta rendező és társ-forgatókönyvíró filmjében két nő, Naima (Alia Shawkat, aki Artetával együtt a forgatókönyvet is jegyzi) és Sergio (Laia Costa), akik csak most ismerkedtek meg, egy érdekes kapcsolati kísérletre szánják el magukat – megállapodnak abban, hogy 24 órát együtt töltenek, és óránként szexelnek. Ez persze bonyodalmakhoz vezet, felszínre törnek az elnyomott érzelmek, és előkerülnek a múltbéli kapcsolatok feldolgozatlan traumái.

Cam (2018)

Daniel Goldhaber filmje egy webkamerás szexmunkásról szól, aki felfedezi, hogy egy baljós jelenlét vette át a helyét az interneten. A Camnek van néhány igazán ijesztő pillanata, de kellő körültekintéssel és átgondoltsággal vizsgálja a szexmunka témáját.

A főszereplő A szolgálólány meséjéből ismerhető Madeline Brewer, aki gyakran egyszerre több entitást is játszik a képernyőn. A történetet az az Isa Mazzei írta, aki egykor maga is webkamerás lány volt, okos forgatókönyvének hála a film több mint egy korhatáros szórakozás. A befejezésnél egy kicsit megbicsaklik a Cam, de cserébe tele van provokatív ötletekkel, Brewer pedig fantasztikus alakítást nyújt.

Amar (2017) 

Esteban Crespo Goya-díjra jelölt filmjében Laura (María Pedraza) és Carlos (Pol Monen) egymásban találták meg az igaz szerelmet. Szenvedélyük tapintható, és a történet elején láthatjuk is, milyen izgalmas (és szexi) lehet, ha valaki ilyen mélyen szeret valakit. Ám ahogy telik az idő, a hétköznapok valósága is bekúszik, és kapcsolatuk kezd megromlani.

Lust Stories (2018)

Már a cím alapján is kijelenthető, hogy a Lust Stories az egyik legszexibb film a Netflixen. A négy különböző rövidfilm mindegyike egy indiai nő szemszögéből mutat meg mindent a maszturbációtól a tiltott románcon át a házasságtörésig. A rendezők India legjobbjai közé tartoznak, és a történetek, amelyek az indiai filmművészetben gyakran tabunak számító témákat feszegetnek, gyönyörűen vannak ábrázolva. És ha ez így nem lenne elég meggyőző: a Lust Stories a Rotten Tomatoes-on is 100 százalékos minősítést kapott. 

You Get Me (2017)

A You Get Me az olyan, a 80-as évek végén és a 90-es évek elején népszerű erotikus thrillerek, mint a Végzetes vonzerő és az Elemei ösztön receptjét próbálta kölcsön venni.

Bella Thorne alakítja Hollyt, a titokzatos fiatal nőt, aki egy villámafférba keveredik Tylerrel (Taylor John Smith), miközben az éppen szünetet tart a barátnőjével. Tyler azt feltételezi, hogy soha többé nem látja Hollyt, de a lány a következő héten beiratkozik az iskolájába, összebarátkozik a volt barátnőjével, és elkezdi zaklatni őt. Senki sincs biztonságban Hollytól, mert úgy van vele, ha ő nem kaphatja meg Tylert, akkor senki sem. Hiába a gimnáziumi környezet, ez a sztori nem kiskorúaknak való. 

Through My Window (2022)



A középosztálybeli tinédzser, Raquel (Clara Galle) évek óta rajong szupergazdag szomszédjáért, Aresért (Julio Peña), és az álmai akkor válnak valóra, amikor a férfi a családja ellenkezése ellenére elkezdi kifejezni érzéseit iránta.
Akárcsak Rómeó és Júlia, ezek a szerelmesek is megküzdenek a tiltakozó családokkal (de leginkább a férfi családjával), de ez csak azt bizonyítja, hogy a tiltott szerelemnél nincs szexibb szerelem.

Newness (2017)

Attól függően, hogy honnan nézzük, a Newness vagy egy lehangoló látlelete annak, hogy milyen randizni manapság, vagy egy optimista film arról, hogy milyen akadályokat kell leküzdenünk a tökéletes társért.

Amikor Martin (Nicholas Hoult) és Gabriella (Laia Costa) megismerkednek egy társkereső applikáción, azonnal egymásra hangolódnak, és össze is költöznek. Hamarosan azonban megcsalják egymást. Amikor úgy döntenek, hogy nyitott kapcsolatban folytatják, még több féltékenység és bonyodalom következik.

Drake Doremus filmje a szerelem és a vágy összeütközéséről és az (ön)megismerés szükségességéről szól.

Friendzone (2021)

A francia Charles Van Tieghem romantikus komédiája egy Thibault nevű srácról szól, akinek rengeteg női barátja van. Közülük sokkal randizott, de egyik próbálkozásból se lett kapcsolat. A Friendzone gyakorlatilag a Csak barátok francia verziója. Tele van olyan vicces, de szexi jelenetekkel, amelyekben Thibault megpróbálja vonzóbbá tenni magát az ellenkező neműek számára.

Érted bármit (2021)

Forrás: Netflix

 

Ryuichi Hiroki filmje az azonos című japán mangán alapul, és Kiko Mizuhara alakítja benne Rei-t, az orvost, aki szerelmes a barátnőjébe, Nanae-be (Honami Sato). Rei tisztában van vele, hogy Nanae-t bántalmazza a férje, ezért elcsábítja és megöli a férfit, hogy Nanae-val lehessen.

A páros ezután útra kel, hogy újra felfedezzék egymást fizikailag és érzelmileg is. A két főszereplő hatalmas sztár Japánban, és a bemutató idején elég nagy port kavartak a pikáns közös jeleneteik.

A Port kritikája itt olvasható.


The Art of Loving (2017)


 
„A szerelem művészete” (The Art of Loving) az intimitásról és a szexről szóló útmutató volt, amelyet Michalina Wislocka lengyel szexológus írt az 1970-es években, és ez a film az ő életéről szól, illetve arról, hogyan próbálta meg felvilágosítani a férfiakat és nőket a női orgazmus művészetéről. Wislocka maga is rendhagyó életet élt egy poliamor kapcsolat részeként, és Maria Sadowska rendező nem szemérmes, amikor be kell mutatnia, hogy a szexológus személyes erotikus tapasztalatai hogyan befolyásolták szakmai életét, és fordítva.

Lang Tong (2015)

Forrás: Netflix

 

A szingapúri erotikus thriller főszereplői Angeline Yap és Vivienne Tseng, egy olyan testvérpárost alakítanak, akik mindketten viszonyt folytatnak a William Lawandi által alakított Zach-el. Amikor Li Ling Zach-et írja be a végrendeletébe, és a pénzét ráhagyja, Li Er összeesküszik a férfivel a húga megölésére.

An Easy Girl (2019)

Forrás: Netflix

 

A francia Riviérán játszódó filmben a 16 éves Naima (Mina Farid) a szabad szellemű és szexuálisan kalandvágyó 22 éves unokatestvérével, Sofiával (Zahia Dehar) tart, és közösen vetik bele magukat a nyári bulikba. Unokatestvérét figyelve Naima rájön, hogy mit jelent a szex, a pénz és hatalom, és milyen ezek egymáshoz való viszonya.

To Each, Her Own (2018)

Forrás: Netflix

 

Ebben a furcsa francia vígjátékban Sarah Stern alakítja Simone-t, a fiatal leszbikus lányt, aki együtt él barátnőjével, Claire-rel, de viszonyukat soha nem vallotta be a családjának. Miközben próbálja összegyűjteni a bátorságot, hogy felfedje az igazságot, találkozik egy Wali nevű férfival (Jean-Christophe Folly), akihez komolyan vonzódik, sőt elég hamar le is fekszenek egymással. Simone-nak ki kell találnia, kit is szeret valójában.

via: Cinemablend / Reader’s Digest / Parade