TOP10 BRAND
1
BLIKK 1 036 456 RU
2
INDEX 1 013 880 RU
3
ORIGO 937 516 RU
4
IDOKEP 890 596 RU
5
24 764 728 RU
6
TELEX 652 664 RU
7
PORTFOLIO 641 988 RU
8
FEMINA 564 536 RU
9
RIPOST 493 816 RU
10
NLC 433 364 RU
1
BLIKK 1 036 456 RU
2
INDEX 1 013 880 RU
3
ORIGO 937 516 RU
4
IDOKEP 890 596 RU
5
24 764 728 RU
6
TELEX 652 664 RU
7
PORTFOLIO 641 988 RU
8
FEMINA 564 536 RU
9
RIPOST 493 816 RU
10
NLC 433 364 RU

Ezek most a legnépszerűbb sorozatok a streaming oldalakon

Szokásunkhoz híven most is ajánlunk néhány remek néznivalót.

Ms. Marvel

Nem szabad odafigyelni az internet népének toxikus felére, akik mindig utálkoznak valami miatt, és ha már arra járnak, megtolják egy kis rasszizmussal és szexizmussal is. Ugyan a felmérések szerint a Ms. Marvel a legkevésbé nézett sorozata az MCU-nak, mégis érdemes belenézni, azoknak is, akik egyszerúen csak szeretik a jópofa, humoros kamasztörténeteket. A Marvel legújabb, szuperhős-rajongó, ifjú szuperhősének története ugyanis azokra hajaz, rokonszenves szereplőkkel, imádnivaló címszereplővel és ötletes vizuális elemekkel, amelyek még könnyedebbé teszik a sorozat hangulatát. Ugyanakkor

a rossz kliséket elvetve, tiszteletteljesen, mégis derűsen mutatja be az Amerikában élő muszlim közösségek mindennapjait, és a tradíciókat ápoló idősebbek és a mecsetben szelfiző fiatalok közti kulturális ellentétet.

(Disney+)

 

 

Gyilkos a házban

Épp a minap írtunk a Steve Martin, Martin Short és Selana Gomez remek sorozatáról:

Apróbb hibái ellenére a Gyilkos a házban első évada a whodunit vonal izgalmai és a fekete komédia borzongató poénjai mellett lélektani mondanivalót is rejtett. Nagyon szép volt például a „nemcsak a gyilkossági ügy, de minden személyiség is önmagában egy rejtély, amit meg kell fejteni” felvetése, és az alkotók érvényesen beszélnek a barátság természetéről is.

Néhány napja kezdődött a második évad, a a teljes első szezon mellé a Disney+-on hetente jönnek az új epizódok.

 

Forrás: Disney+

 

 

Az Esernyő Akadémia

Harmadik, egyben utolsó évadához ért a magyarul is megjelent képregénysorozat adaptációja, amelyben a fura csapatnak egy újabb világrengető idővonal-zavarral kell szembenézniük. A sorozat továbbra is gondosan egyensúlyoz a "túlzsúfolt" és a "még mindig karakteres" között, miközben szó szerint táncol a furcsa, eseménydús zűrzavarban. Éa persze van egy még legalább 10 dolog, amit az olvasó lehet nem tud a sorozatról, de mi jól megírtuk.

(Netflix)

 

 

The Boys

Még mindig tartogat meglepetéseket, és lassan a szezonfinálé felé közeledik az Amazon Prime eszelős, a tiszteletet hírből sem ismerő szuperhős(?)sorozata, ami olyan messzire megy, amennyire csak nem szégyelli – és cseppet sem szégyelli. Kinek van szüksége visszafogottságra?

 

 

Stranger Things

Nem véletlenül írtunk és írunk mi is annyit a Netflix zászlóshajójának negyedik évadáról, hiszen egyszerűen fantasztikus, ahogy a kifulladni látszó sorozatot nem pusztán bebikázták, hanem egészen új magasságokba emelték. Ahogy idősödnek a gyerekszereplők, úgy komolyodik a történet is, és az új epizódok belecsapnak a színtiszta horrorba, miközben a történet ugyanúgy megőrzi a humorát, de nagyobb a szíve, mint bármikor. Az új főgonosz vérfagyasztó, a bandába frissen betoppant Eddie Munson az egész sorozat legjobb és legszerethetőbb karaktere, és a fináléban egy olyan jelenetet láthatunk, amitől leesik a hajunk, mert annyira metál.

 

Forrás: Netflix

 

Kritikusunk így írt a fináléról:

A 4. évad így összességében pont olyan lezárást kapott, amilyet megérdemelt, vagyis nem lehet okunk panaszra. Akkor se lett volna, ha a testvérek úgy döntenek, már most lekerekítik a teljes szériát, és inkább nem kockáztatják meg, hogy az utolsó évadban végleg elrugaszkodjanak az alapkoncepciótól, és átmenjenek világmegmentős szuperhőssorozatba – mert erre azért van esély. De ha az 5. évad csak annyira lesz látványos, fordulatos és drámai, mint a 4., akkor nincs miért aggódnunk.

 

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu