Ezekkel a saját gyártású filmekkel kedveskedik nekünk a Netflix júniusban

A streaming óriás ebben a hónapban is kitesz magáért, de azért már látszik, hogy itt a nyár! Lássuk, milyen saját egzotikus termékekkel rukkolnak elő júniusban!

Június 4.

Xtrém

A pörgős, akciódús thrillerben a visszavonult bérgyilkos – húgával és egy frusztrált tinivel együtt – bosszút áll veszedelmes mostohatestvérén. Egy spanyol filmhez képest kicsit meghökkentő módon szamurájkardokkal, ami elég jól néz ki…

A szerelem édes-savanyú íze

Egy távkapcsolatban élő pár próbál megbirkózni kapcsolatuk szépségeivel és nehézségeivel, miközben az élet új lehetőségeket és kihívásokat tartogat számukra.

Június 9

Ébrenlét

Mark Raso filmjében egy globális esemény hatására az emberek képtelenek aludni, és az álmatlanság egyre rosszabb hatással van mindenkire. Egy volt katona meg akarja menteni a családját, miközben a társadalmon és saját elméjén eluralkodik a káosz.

Haragos dzsungel

1920., Mexikó és Belize határán. A maja dzsungel mélyén, egy törvénytelen területen, ahol még élnek a mítoszok, egy mexikói gumiültetvény munkásai rátalálnak Agnesre, egy titokzatos fiatal belizi nőre. Jelenléte feszültséget gerjeszt a férfiak között, felkeltve fantáziájukat és vágyaikat.

Június 11

A gördeszkás lány

Manjari Makijany filmjében egy apró indiai faluban élő tinilány rátalál élete sorsdöntő szenvedélyére, a gördeszkázásra, ám rögös út vár rá, ha álmait követve versenyzővé szeretne válni.

Június 16.

Az ezüst jégkorcsolya

Szentpétervár befagyott folyóin és csatornáin egy piti korcsolyás tolvaj elrabolja egy arisztokrata lányának szívét, miközben mások próbálják elválasztani őket egymástól.

Június 18

Apaság

Kevin Hart főszereplésével készült Matt Logelin emlékiratának feldolgozása, aki alig egy nappal a lányuk születése után veszítette el feleségét, és meg kellett tanulnia egyedülálló apaként megtalálnia a helyét és a lehető legjobb szülőnek lenni. Ezen garantáltan mindenki sírni fog – ha másért nem, hát azért, mert Hart ezúttal nem felhangon visít, hanem tényleg eljátszik egy szerepet.

Családom, a jakuza

Apja halála után Kendzsit nagyon fiatal korában fogadta a sorai közé egy jakuza család, ekkor esküdött fel örökre régivágású főnöke szolgálatára. Csakhogy az idők változnak, a srác már egy új generációt képvisel, lassan saját családja is lesz, ami hamar konfliktusokhoz vezet Michihito Fujii (Tokyo City Girl) filmjében.

Június 23.

Papíron jónak tűnt

Miután éveken keresztül a karrierjét helyezte a szerelem elé, a stand up előadó, Andrea Singer (Iliza Shlesinger) rábukkan a tökéletes pasira. Papíron mindennek megfelel, de vajon tényleg annyira jó, mint amilyennek látszik?

Június 25.

The Ice Road

Miután egy távoli gyémántbánya összeomlik Kanada távoli északi részén, a jégutakra specializálódott sofőrnek (Liam Neeson) lehetetlen mentőakciót kell vezetnie a befagyott óceán felett a szükséges mentőfelszereléssel, hogy megmentsék a csapdába esett bányászokat. Nem elég az olvadó jég és a hatalmas vihar, más veszély is leselkedik rájuk. Elképzelhető, hogy a film a mozikban is fut majd, mivel van hazai moziforgalmazója.

Június 30.

Amerika: A mozgókép

A láncfűrészes George Washington összeáll egy csapat semmirekellővel, köztük a sörimádó Sam Adamsszel, a híres tudós Thomas Edisonnal, a remek lovas Paul Revere-rel és a nagyon dühös Geronimóval, hogy együtt verjék le a briteket és az áruló Benedict Arnoldot egy az amerikai forradalomról szóló gúnyos eszmefuttatásban.