Ezekre a filmekre és sorozatokra vesd rá magad a hétvégén a Netflixen

Íme fél tucat izgalmas tartalom a streamingóriás kínálatából!

Orion és a Sötétség

Egy élénk fantáziával bíró fiú szembenéz félelmeivel egy felejthetetlen utazás során az éjszakában új barátjával, Sötétséggel, egy hatalmas, mosolygós lénnyel. Ha eredeti hanggal nézzük ezt az elragadó animációs filmet, olyan sztárokat hallhatunk a karakterek hangjaként, mint Jacob Tremblay, Paul Walter Hauser vagy Angela Bassett.

További különlegesség, hogy Sean Charmatz direktor Charlie Kaufman (Egy makulátlan elme örök ragyogása) forgatókönyvét rendezte meg.

Premier: február 2.


Egy nap

Miután együtt töltik egyetemi diplomaosztójuk napját, 1988. július 15-ét, a lelkiismeretes, ambiciózus Emma és a nála sokkal lazább sármőr, Dexter között olyan barátság szövődik, ami élethosszig tart. Kapcsolatuk kulcsfontosságú pillanatait a következő két évtized július 15-i napjainak bemutatásával ismerhetjük meg. Láthatjuk Dex és Em viszonyait és vitáit, reményeit és elszalasztott lehetőségeit, miközben hol együtt vannak, hol külön – hogy a végén rájöjjenek, hogy amit kerestek, végig ott volt az orruk előtt.

David Nicholls regényét a 2011-es, Anne Hathaway- és Jim Sturgess-féle filmverzió után egy trendi fiatal sztárokkal (Ambika Mod és A Fehér Lótuszból ismert Leo Woodall) forgatott sorozat

formájában ismerhetjük meg újra. Premier: február 8.


Szerető, zaklató, gyilkos

Fordulatos dokumentumfilm, amelyben egy szerelő először próbálja ki a netes párkeresést, majd megismerkedik egy nővel, aki túlzásba viszi a romantikus megszállottságot. A termékeny dokumentumfilmes, Sam Hobkinson friss alkotásában

garantált a másfél órányi izgalom.

Premier: február 9.


Nem kispályás

Az egyéjszakás kalandokban jártas New York-i sportújságírónő beleszeret az egyik célpontjába. Vajon képes lesz az alkalmi szexről komoly kapcsolatra váltani? Ez a szellemes romkom Gina Rodriguez (Szeplőtelen Jane), Damon Wayans Jr. (Hogyan legyünk szinglik, Új csaj) és Tom Ellis (Lucifer az Újvilágban) főszereplésével készült,

és igazán remek választás egy kis utóvalentinozásra.

Premier: február 14.


Einstein és a bomba

Mi történt Einsteinnel, miután elmenekült a náci Németországból?

Ez a dokudráma archív felvételek és saját írott vagy élőszóban elmondott szövegei nyomán merül el egy meggyötört zseni elméjében. A kompakt kis egy és negyedórás alkotás archív felvételek és dramatizált képsorok vegyítésével vizsgálja Einstein életén kívül azt is, hogy a munkája hogyan változtatta meg a történelem folyását. Premier: február 16.


A mélység

Miközben Kiruna városa süllyed, Frigga a világ legnagyobb földalatti bányájának biztonsági főnökeként a munkája és a családja között őrlődik.

Finn-svéd katasztrófafilm egy bányába süllyedő városról és egy nő elszánt küzdelméről, hogy megmentse saját és szerettei életét.

A filmről a PORT.hu hamarosan kritikával is jelentkezik! Premier: február 16.


(via Netflix)

 

Múlt heti ajánlónk

5 szuper Netflix-sorozat, amivel túlélhető a hétvége

A Blöff balfék Tommyjával, a horrorban is brillírozó Mark Hamill-lal, no meg David Beckham legbensőségesebb titkaival játszva elrepül az idő.

Tovább