Ezt az 5 Netflix-premiert semmiképp se hagyd ki júniusban

Folytatódnak a platform népszerű sorozatai, és egy klasszikus horror-franchise is beköszönt az álmainkba.

Sweet Tooth: Az agancsos fiú – 3. évad

Elérhető: június 6-tól

A sorozat fináléjában pont kerül Gus és Jeppard poszt-apokaliptikus kalandjainak végére: a kutatócsapat Alaszkába indul, hogy megkeressék Gus édesanyját, aki maga is a Betegség eredetét kutatja. Gus-t azonban egy új veszély fenyegeti, és korántsem dőlt még el, hogy mi lesz az emberiség és hibridek sorosa.

 

Hit Man

Elérhető: június 7-től

Glen Powell hamarosan tornádók után ered a Twisters című filmben, de most Adria Arjona mellett láthatjuk nyomozóként, aki bérgyilkosnak adja ki magát, hogy leszámoljon az alvilággal. A noir vígjátékot Richard Linklater rendezte, és elvileg valós történeten alapul.

 

A Bridgerton család – 3. évad / 2. adag

Elérhető: június 13-tól

Mindenki kedvenc, intrikákkal teli kosztümös sorozatának harmadik évadja is folytatódik, és többek közt fény derül arra, hogy ha kiderül Penelope titkos személyisége (Lady Whistledown), az elront-e mindent Colinnal, de egyéb szálakon is izzik a levegő, a Netflix pedig nagyon jól érzi, hogy mire vágynak a sorozat rajongói.

ez is érdekelhet

Megint minden a szexről szól A Bridgerton családban

És ez így van rendjén. Főleg, hogy azért jócskán lehet más élvezetet is találni a kosztümös áltörténelmi szappanopera most először kettébontott új, harmadik évadának első felvonásában. Kritika.

Tovább

 

Azok a 90-es évek show – 2. évad

Elérhető: június 27-től

Ismét menő az alagsor! Leia Forman visszatért 1996-os törzshelyére, Red és Kitty pedig szerencsére még mindig él. Ashton és Mila megjelenésére ne számítsunk ebben az évadban, viszont felbukkan pár új szereplő.

 

Rémálom az Elm utcában-filmek

Elérhető: június 30-tól

Wes Craven kultikus álommanója, Freddy Krueger (Robert Englund) is tiszteletét teszi a Netflixen, hiszen alvás ellen a stream a legjobb orvosság. A klasszikus filmsorozat első öt része lesz elérhető.

 

A premierek dátuma és elérhetősége régiónként változhat!

 

(via Uproxx)