Ezt kínálja a Netflix október második felére

Jön pár nagyobb bemutató, mint az Emily Blunt és Chris Evans főszereplésével készült thriller, de kapunk spanyol horrort, ifjúsági vámpírsorozatot és brit krimiszériát is.

Október 17.

Az ördög a vádlottak padján

Forrás: Netflix

 

Ez a sötét dokumentumfilm dramatizált jeleneteken és amatőr videófelvételeken keresztül vizsgálódik egy gonosz által megszállt kisfiú és egy későbbi brutális gyilkosság ügyében.


Vámpírként ébredtem

Carmie a 13. születésnapján rájön, hogy valójában félig ember, félig vámpír, és hogy varázslatos képességei sokkal bonyolultabbá teszik számára az iskolát.


Október 19.

Laserhawk kapitány: Egy Blood Dragon történet

Adi Shankar, a Netflix és az Ubisoft közösen készítette el ezt az animesorozatot, amely egy Dolph Laserhawk nevű szuperkatonáról szól, akit épp most árult el élete szerelme, és a Supermaxx nevű szigorúan őrzött börtönbe zárják.


Testek

Brit krimisorozat, középpontban egy gyilkossággal, amelyet négy nyomozó is elkezd kivizsgálni négy különböző idősíkban.


Neon

Új zenei dráma három barátról, akik a reggaeton világába igyekeznek betörni, ezért Miamiba költöznek. Főszerepben Tyler Dean Flores, Emma Ferreira és Jordan Mendoza.


október 20.

Életed filmje

Horror Jemma Moore és Haley Bishop főszereplésével. Egy jógatanárnő élete lepereg a szeme előtt egy halálos betörés során, és kétségbeesett versenyfutásba kezd a múltjában, hogy megmentse a férfit, akit szeret.


Doona!

Egy főiskolás diák próbál az élet és az iskola között lavírozni, de megnehezíti a dolgát, hogy egy gyönyörű, egykori K-pop-bálvány a lakótársa. Utóbbit a népszerű koreai popsztár, a Miss A csoport tagja, Bae Suzy alakítja.


Hormonokkal túlfűtve

Az animációs vígjáték hetedik, egyben utolsó előtti évada a középiskola felé veszi az irányt.


Vén csókák

A stand-up világsztár, Bill Burr rendezi és játssza a főszerepet ebben az új vígjátékban, amely egy középkorú férfiról és két barátjáról szól, akik 50 felett válnak apává.


Vjeran Tomic: A párizsi Pókember

Brit dokumentumfilm arról a férfiról, akinek sikerült kirabolnia a párizsi Modern Művészetek Múzeumát.


Elit – 7. évad

A Netflix fiatalokról szóló sorozata az egyik legrégebb óta futó széria a streamingóriás platformján. A jó hír az, hogy a spanyol sorozat hetedik évadja után rögtön várhatjuk a berendelt nyolcadikat is.


Október 24.

Elfogni Gottit

A Fear City készítőinek dokumentumfilmje a törvény két oldaláról mutatja be az FBI harcát a maffia hírhedt főnökének, John Gottinak a lekapcsolásáért.

Október 25.

Végzetes árulás

Sue Hecker regényének brazil adaptációja. Egy könyvelőnő vőlegénye árulását a szexuális ébredése lehetőségének tekinti, ami veszélyes következményekkel jár.

Élet a bolygónkon

A Morgan Freeman által narrált természetfilm-dokusorozat producere Steven Spielberg, és a díjnyertes dokumentumfilm-csapat, amely a BBC mérföldkőnek számító Our Planet (A bolygónk) című sorozata mögött áll.

Október 26.

Pluto

A Naoki Urasawa és Takashi Nagasaki népszerű mangája alapján készült új animesorozat egy neo-futurisztikus világban játszódik, ahol az emberek és a magasan fejlett robotok teljes harmóniában élnek.

Október 27.

A fájdalom ügynökei

Egy nő, aki egyedül neveli a lányát, belekeveredik egy veszélyes panamázásba, amikor munkába áll egy hanyatló gyógyszerészeti startupnál. A főszerepben Emily Blunt és Chris Evans.

A halál nővére

Spanyol horror és a Veronica című film előzménye.