Fergeteges bakiparádé jött ki a Stranger Things 4. évadának forgatásáról

Jövőre kezdik el forgatni az 5. és egyben utolsó évadot, ám arról egyelőre nem adott hírt a Netflix, hogy mikor láthatjuk.

A Netflix közzétett egy bakiparádé-videót, ami még a Stranger Things negyedik évadának forgatásán készült. A mókás felvétel a Netflix szeptember 24-i TUDUM 2022 elnevezésű eseményének részeként debütált. Látható benne többek között a zavarba ejtően kacagó főgonosz, Vecna (Jamie Campbell Bower), a sikítozó Tizi (Millie Bobby Brown) és egy vidám pillanat Hopper seriff (David Harbour) és Joyce Byers (Winona Ryder) románcából. Íme:

A nevében a Netflix összetéveszthetetlen bejelentkező szignálját idéző TUDUM lényegében egy nagy szabású élő közvetítés volt, amely számos, korábban még sosem látott előzetest és egyéb videót tartalmazott, de jó pár friss bejelentés is elhangzott a népszerű streaming platform közelgő, sikervárományos sorozatairól.

A Stranger Things ötödik és egyben utolsó évadának forgatása várhatóan jövőre kezdődik el, a történet pedig teljes egészében a már jól ismert amerikai kisvárosban, Hawkinsban játszódik majd. A sorozat két showrunnere, Matt Duffer és Ross Duffer nemrégiben úgy nyilatkoztak, hogy az utolsó évadban már nem hoznak be újabb karaktereket, inkább teljes egészében a korábban megismert és megszeretett szereplőkre koncentrálnak. Az ötödik évad premierdátumát egyelőre még nem jelentette be a Netflix.

(via NME.com)