Folytatódik Az elnök emberei

Bartlet elnök és stábjának tagjai az HBO Maxon fognak visszatérni egy egyalkalmas különkiadás keretében, azért, hogy az idei amerikai elnökválasztáson való részvételre buzdítsanak.

A hazánkban is népszerű sorozat 1999 és 2006 között futott, így a mostani lesz közel tizenöt év után az első alkalom, hogy a rajongók ismét együtt láthatják kedvenceiket. A When We All Vote javára készülő Az elnök emberei különkiadás idén ősszel debütál. A műsor a sorozat harmadik évadában látott Hartsfield’s Landing című epizódnak lesz a színpadra állított verziója, amit a Los Angeles-i Orpheum Theaterben vesznek fel október elején.

A különkiadás segítségével a When We All Vote (Amikor mindannyian szavazunk) nevű nonprofit szervezetre kívánják felhívni a figyelmet, amelynek az egyik elnöke Michelle Obama, és amit azért alapítottak, hogy buzdítsák a részvételt minden amerikai választáson (a soron következő az elnökválasztás lesz november 3-án).

Martin Sheen Az elnök embereiben. Forrás: port

 

A When We All Vote-ot támogató Az elnök emberei folytatásban visszatér Rob Lowe (Sam Seaborn), Dulé Hill (Charlie Young), Allison Janney (C.J. Cregg), Janel Moloney (Donna Moss), Richard Schiff (Toby Ziegler), Bradley Whitford (Josh Lyman) és Martin Sheen (Bartlet elnök) is. A felvétel a koronavírus miatt szigorú szabályozások közepette zajlik majd. A különkiadás executive producere a sorozat ötletgazdája, Aaron Sorkin lesz, aki új anyagot is ír az eseményre.

A folytatás ezenkívül vendégszereplőkben is bővelkedni fog: például maga Michelle Obama is feltűnik majd benne (valószínűleg videón mond el egy üzenetet). A műsor rendezője pedig nem más, mint az a Thomas Schlamme, aki több mint egy tucat epizódot jegyez Az elnök embereiből. Érdekesség egyébként, hogy mindezt ugyanaz az HBO Max nevű szolgáltató hozza tető alá, akiknél már hónapok óta csúszik a Jóbarátok különkiadás – amiről továbbra sem tudni, mikor fog összejönni.


(via Variety)