Indul A Tanár 4. évada, de csak online

Az RTL Most+-ra kerül fel október 22-én az iskolai sorozat új évadának első két epizódja.

Az új évad részben Vasvári Szilárd magánéleti dilemmáira fókuszál. A Nagy Ervin által alakított tanárt folyamatos kétségek gyötrik: elengedje-e élete szerelmét vagy küzdjön az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) szívéért. Lilla ugyanis megpályázott egy igazgatói állást egy másik városban, így az iskola és Szilárd életében töltött napjai meg vannak számlálva.
Mindeközben a matektanárnő (Liptai Claudia) és Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) kapcsolatában a gyermekvállalás körül akadnak bonyodalmak, Rácz Ernő (Anger Zsolt) igazgató úr pedig egy múltbéli emlék miatt gyötrődik rögtön az első epizódban.

A sokszor humoros jelenetek mellett most is terítékre kerülnek fontos közéleti és társadalmi kérdések. Többek között láthatunk olyan diákot, aki külföldről hazatérve nehezen illeszkedik be társai közé, lesz, aki egy osztálykiránduláson sodorja veszélybe a barátait, egy másik diákot pedig áruláson kap Vasvári tanár úr.

Forrás: RTL Magyarország
A Tanár 4. évada október 22-én péntek reggel dupla epizóddal kezdődik, majd a rákövetkező héttől péntek reggelente epizódonként nézhető az RTL Most+ platformon.

Emellett az X-Faktor 5 élő show-ja kizárólag az RTL Most+-on lesz majd visszanézhető. A Konyhafőnök és a Nyerő Páros eddigi összes epizódja jelenleg is visszanézhető az RTL Most+-on és a Nyerő páros 2021-es évadának kibeszélő műsora is a Most+-on lesz elérhető. Mindemellett az RTL Most+ felületén az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga összecsapásai a forduló csütörtök estéin élőben követhetőek.

Az RTL Most+ használatához szükséges aktiváló kódot a szerződött televíziós szolgáltatókon keresztül érhetik el a jogosult előfizetők extra költség nélkül.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu