Itt vannak az első fotók a Gyagyás gyilkosság folytatásából

Adam Sandlert és Jennifer Anistont Hawaii egyik szigetén kapták le.

Ugyan nem zsebelt be jó kritikákat, a 2019-es, európai helyszíneken játszódó Gyagyás gyilkosság, Adam Sandler és Jennifer Aniston krimikomédiája mégis sikeres lett, így a Netflix tavaly bejelentette a folytatást. A sztoriról semmit sem árultak el, mindössze annyit tudni, hogy „egy újabb nemzetközi kaland lesz, tele intrikával és csínytevéssel”; a bemutató ideje sem ismert.

Az exkluzív forgatási fotókat a Daily Mail tette közzé:

a stáb épp a hawaii Oahu szigetén tartózkodik, bár a képek alapján nem lehet a nemzetközi történet helyszíneire következtetni.

Annyit láthatunk rajtuk, hogy a színészek sétálgatnak, lazulgatnak.

 

A Gyagyás gyilkosság mindössze 45 százalékon áll a kritikusok értékeléseit összesítő Rotten Tomatoes oldalon, és a nézői visszajelzések sem voltak jobbak, a film mégis sikeresnek bizonyult: amint felkerült a Netflixre, 83 millió előfizetői fiókból nézték legalább két percig, és a streaming szolgáltató sajátos nézettségi mérései alapján ezzel az ötödik legnézettebb lett a Netflix saját gyártású filmjei közül.


2019-ben, a Covid okozta kényszerű otthon maradás előtt még nem volt olyan kiélezett harc a streaming oldalak között, így a felhasználók sok esetben azt nézték, amit eléjük tettek – sokak szerint így lehetett sikeres a film. És azt se felejtsük el, hogy ugyan Adam Sandlert mintha mindenki utálná, mégis ő ma az egyik legsikeresebb komikus Hollywoodban.

(Forrás: MovieWeb)

 

A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.