Júniusban jön az HBO Maxra Lily-Rose Depp fülledten erotikus sorozata

Új trailert is kapott Az idol, amelyben Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya Amerika leghíresebb popsztárját alakítja, aki hihetetlen magasságokba és mélységekbe jut el.

Június 5-től lesz látható az HBO Maxon és az HBO csatornán Az idol című új sorozat, amelyben Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose Depp egy sikertől és csillogástól megrészegült Jocelyn nevű fiatal popsztárt alakít, akinek válságba került a karrierje, de kap egy második esélyt a sorstól. Íme a hivatalos szinopszis:

Jocelyn legutóbbi turnéja kisiklott az idegösszeroppanása miatt, ám eltökélte, hogy elfoglalja az őt megillető helyet Amerika leghíresebb és legszexibb popsztárjaként. Jocelynban egy Tedros nevű, sötét múltú klubtulajdonos (akit az ismert rapper, Abel „The Weeknd” Tesfaye alakít) ébreszti fel újra a szenvedélyt. Vajon romantikus öntudatra ébredése csodálatos új magasságokba repíti, vagy lelke legsötétebb és legmélyebb bugyraiba rántja le?

Már a sorozat tavaly nyáron bemutatott előzetese sem volt piskóta: ahogy azt mi is megírtuk itt a PORT.hun, a hatrészes széria „egész Hollywood legpiszkosabb szerelmi történetét meséli majd el, miközben a felvillanó képek szexet, menő partikat, fegyvereket, gyors autókat és komoly mennyiségű kokaint ígérnek”.

És most itt az újabb trailer, amelyben még több látható a fentiekből! Nem hiszed? Tessék:

 

 

Az idol egyik társalkotója az a Sam Levinson, aki az HBO másik nagy sikerű sorozatát, az Eufóriát is jegyzi. A széria világpremierjére az idei cannes-i filmfesztiválon kerül majd sor.

(via The Hollywood Reporter)