Kiderült, mi lesz Robert Downey Jr. következő nagy durranása

Régi, klasszikus autókat fog restaurálni környezetbarát módon a Discovery+ streaming platformján.

Downey's Dream Cars, azaz Downey álomautói munkacímmel készül izgalmas dokusorozat a Boat Rocker's Matador Content és a Team Downey boszorkánykonyháján – az utóbbi egyébként nem más mint Robert Downey Jr. és a felesége, Susan Downey producer saját gyártócége. A produkció főszereplője természetesen maga a színész lesz, a végeredmény pedig 2022 végén lesz majd elérhető a Warner Bros. Discovery streaming platformján, a Discovery+ kínálatában.

Robert Downey Jr. versenyautót vezet a Vasember 2 c. filmben (forrás: UIP)

 

Az egyes epizódok arról fognak szólni, hogy a Marvel-filmek nemrég leköszönt főszereplője a szakértői csapatával klasszikus, benzinzabáló autókat fog felújítani – de egy kis csavarral: a XXI. század környezetvédelmi irányelveit szem előtt tartva. A produkció, ha minden igaz, többek között Robert Downey Jr. saját veteránautó gyűjteményével fog dolgozni. A színész már ki is adott ezzel kapcsolatban egy hurráoptimista sajtónyilatkozatot:

A célom az, hogy bemutassam, miként lehetséges megőrizni a klasszikus autók integritását, miközben az új technológiákat és innovációkat kihasználva környezetbarátabbá tesszük őket. Nagyon örülök, hogy a közönség még ebben az évben láthatja ezt a sorozatot a Discovery+ kínálatában.
Robert Downey Jr.  egy Hummerrel menőzik 2003-ban (forrás: Mychal Watts/WireImage/Getty

 

A Downey's Dream Cars egyébként már a Discovery+ második együttműködése a Team Downey-val: korábban azon a The Bond című négyrészes dokusorozaton is közösen dolgoztak, ami az emberek és állatok szoros kötelékét mutatta be a mai, modern világban.

(via The Hollywood Reporter)