Kiderült, mikor nézhetjük a Barbie-t otthon is

Az HBO Maxra kerül majd fel a sikerfilm, de nem sietik el a premiert.

Sorra dönti a rekordokat a Greta Gerwig filmje, világszerte már az egymilliárd dollárt is átlépte a bevétel. Akik kíváncsiak a Barbie-ra, de nem a moziban akarják megnézni, azoknak még várniuk kell, mert az (HBO) Maxon egy ideig még nem lesz elérhető.

Egy nemrégiben tartott befektetői tájékoztató során a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav nem adta meg a konkrét dátumát a streamingpremiernek, csak utalt rá, hogy nem fogják elsietni.

"Nagyon hiszünk a mozgóképes ablakban. Hagyjuk, hogy ez a film kifusson a mozikban, építsük fel a márkát, aztán mehet a PVOD-ba [Premium Video On Demand]. Vigyük át ezeken a gazdasági ablakokon, amelyek mindig is rendkívül jól működtek. És csak aztán tegyük fel a Maxra. És amikor felkerül a Maxra, szerintünk nagyot fog szólni, és ez ősszel lesz."

Ahogy a Porton is megírtuk annak idején, a Warner Bros. 2021-ben a koronavírus-helyzet és a mozik zárva tartása miatt mind a 17 premierjét egyszerre tette elérhetővé a filmszínházakban és az HBO Maxon, ami komoly felzúdulást okozott a filmesek körében. Ez a lépés okozta Christopher Nolan távozását a stúdióból, aki így már az Universalnak csinálta meg Oppenheimert, ami szintén nagyon jól megy a mozikban.

kritikánk a filmről

Ilyen az, amikor az idézőjelet is idézőjelbe teszik

A Greta Gerwig – Noah Baumbach házaspár Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével forgatott "Barbie" filmje sokkal többet ad az ikonikus játékbaba egyszerű filmre vitelénél – mégsem eleget. Kritika.

Kritikánk a filmről

 

A Warner Bros. ezután áttért a 45 napos megjelenési ablakra, vagyis minimum ennyi időnek kell eltelnie, mielőtt a filmek felkerülnek az HBO Maxra, de Zaslav már pedzegette, hogy szűknek tartja ezt az ablakot is. Annak ellenére, hogy a Flash - A Villám a moziban bukta lett, a PVOD-fronton nagyot ment, így nyilvánvalóan a Warner Bros. szeretné látni, hogy a Barbie mennyire tud jól teljesíteni ezen a téren, mielőtt még idén a Max-előfizetők is megkapnák a filmet.

Via: Collider