Leonardo DiCapriót zavarta Meryl Streep meztelen jelenete

Pedig a Ne nézz fel! című Netflix-filmben valójában nem is az amerikai elnököt alakító színésznő látható pőrén, hanem a testdublőre.

A Netflixre december 24-én kerül fel, de egyes mozik már most is vetítik Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence várva várt, katasztrófafilmbe csomagolt vígjátékát, a Ne nézz fel!-t. A rendező, Adam McKay nemrégiben egy interjúban arról mesélt, hogy DiCapriónak „problémája volt” egy Meryl Streepet meztelenül ábrázoló jelenettel...

Forrás: Netflix

 

DiCaprio egy szórakozott csillagászprofesszort alakít a filmben, aki figyelmeztetni akarja a világ vezetőit egy Föld felé közelítő üstökösre, amely a bolygónk elpusztításával fenyeget. Meryl Streep az Amerikai Egyesült Államok elnökét, Janie Orleant alakítja, és van egy olyan jelenete, ahol meztelen. Ezzel senkinek nem volt semmiféle problémája (Meryl Streepnek főleg nem, hiszen testdublőr helyettesítette őt), kivéve DiCapriót... Adam McKay így elevenítette fel a történteket:

Leo egyszerűen úgy tekint Merylre, mint a filmipar valamiféle királyi személyiségére... Bár a királyi személyiség talán nem szép szó... Szóval mint a filmtörténet egy igen különleges alakjára. Nem tetszett neki, hogy látta [Meryl Streepet] a háta alsó részén egy tetoválással, miközben egy pillanatig meztelenül sétál. Valami olyasmit mondott nekem, hogy: »Tényleg muszáj ezt megmutatnod?« Én erre azt válaszoltam: »Ez itt Orlean elnöknő, nem Meryl Streep!«

A filmben Leonardo DiCaprión, Meryl Streepen és Jennifer Lawrence-en kívül olyan további ismert hírességeket is láthatunk majd, mint Matthew PerryGina GershonRon PerlmanCate BlanchettTimothée ChalametJonah HillMark Rylance és Ariana Grande.

(via Independent)

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.