Majdnem elrontották a Jóbarátok: Újra együtt legerősebb pillanatát

A műsor rendezéje mesélte, hogy nagyon ideges volt miatta, de egy ügyes trükkel sikerült megoldani a problémát.

A Jóbarátok: Újra együtt az elmúlt időszak legjobban hájpolt popkulturális szenzációja volt (mi is kivettük belőle a részünket), de tekintve, hogy milyen masszív, ma is élő kultusza van a 2004-ben véget ért sitcomnak, ez teljesen érthető. Bár öregen, meghízva, némelyük rommá plasztikázva, de mégis csak ott üldögéltek egymás mellett a jóbarátok.

Ben Winston, a műsor rendezője a The Times-nak mesélte el, hogy az eredeti terv szerint a hat színésznek (Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Matthew Perry) a díszletben, a kamerák előtt kellett volna először találkozni, hogy a viszontlátás és az ismerős környezet okozta érzelmi reakciók őszinték legyenek. Csakhogy a színészek rendelkezésére álló lakókocsikat pont egymás mellé parkolták le, így csekély volt a valószínűsége, hogy ott ne fussanak össze.

Annyira ideges voltam. A show lényege épp az volt, hogy előtte nem láthatták egymást. De már késő volt áthelyezni a lakókocsikat.

A mentőötlet a következő volt: sátrakkal elbarikádozták egymástól a járműveket.

Megüzentem hatuknak, hogy "Nézzétek, tudom, hogy látni akarjátok egymást, de könyörgöm, mindenki maradjon a saját kocsijában, amíg a színpadra nem hívunk titeket. Nagyon szeretném elkapni azt a pillanatot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

David Schwimmer (@_schwim_) által megosztott bejegyzés

 

A színészek azonban nem bírták ki, hogy ne szívassák Winstont. "Mit mondasz? Már mindannyian a kocsiban vagyunk, odafelé." Matt LeBlanc a következő sms-t küldte a rendezőnek:

Már ágyban vagyok Daviddel.

Persze megtették, amire Winston kérte őket, így valóban a színpadon látták egymást először ők hatan, annyi év után.

Csodálatos pillanat volt. Soha nem láttam olyan erős köteléket, mint ami hatuk között van.

(Forrás: Independent)