Még mindig ámulunk, hogy ez a Pamela Anderson nem is az igazi

Kijött a Pam & Tommy új előzetese, és még mindig nem hisszük el, hogy Lily Jamest látjuk, nem pedig Pamela Andersont.

Craig Gillespie, az Én, Tonya és a Szörnyella rendezője jegyzi a közeljövő egyik legjobban várt minisorozatát, a Pam & Tommy-t, ami Pamela Anderson és Tommy Lee nevezetes szexvideójának eltulajdonításáról és nyilvánosságra kerüléséről szól. A szóban forgó házi élvezetre készült filmecskét egy elégedetlen és bosszúszomjas villanyszerelő, Rand Gauthier lopta el, Milton Berle pornóproducer pedig kiváló üzleti érzékkel rögvest látta, hogy egy aranybányán ülnek. A friss trailer láttán darálnánk is rögvest a sorozatot.

 

A szereplőgárda egyszerűen tökéletes: Sebastian Stan alakítja a teljesen őrült, rommá varrt Tommy Leet, Lily James-ről el sem hinnénk, hogy nem Pamela Andersont látjuk, olyan tökéletes lett az átváltozása, a villanyszerelőt a lefogyott és megborotvált Seth Rogen játssza, míg Berle-t Nick Offerman, akit különleges öröm látni, bármiben is bukkanjon fel. A további szerepekben Taylor Schilling, Andrew Dice Clay (azaz Mr. Ford Fairlane, a rock'n roll detektív), Pepi Sonuga, Spencer Granese és Mozhan Marnò látható. A nyolc részes minisorozat 2022. február 2-án indul a Hulun, rögtön három epizóddal. Magyarországon az HBO forgalmazza A szolgálólány meséjét is készítő cég műsorait, így talán mi is láthatjuk a Pam & Tommy-t.

(Forrás: Variety)

Címlapkép: Hulu

 

A PORT.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.