Megjelent a Valami Amerika-sorozat főcímdala, Azahriah énekli

Valami Amerikai címmel rakta fel a dalt hivatalos YouTube-csatornájára napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója, Azahriah.

A Valami Amerika című sorozat az RTL streaming felületén, az RTL+-on lesz látható ősszel, a pontos premierdátum azonban még nem derült ki. A rendezője Herendi Gábor, aki az eddigi három Valami Amerika mozifilm direktora is volt. Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Csuja Imre, az eredeti filmek szereplői mellett az újabb színészgeneráció neves képviselői is láthatóak lesznek a sorozatban, úgy mint Ember Márk, Trill Beatrix vagy Király Dániel.


Íme a sorozat hivatalos tartalomismertetője:

A sorozat a Valami Amerika-filmek világában játszódik, de ezúttal egy új testvértrió áll a történet középpontjában. A testvérek körül régi szereplők is megjelennek, például Bala és bandája, amiből csak bonyodalom lehet... Akárcsak a filmekben, a zenének is hangsúlyos szerepe van a történetben, sőt a showbiznisz világát bemutatva egy zenei tehetségkutató műsor kulisszái mögé is betekintést nyerhetsz. A humor, a zene és a filmekből megismert hangulat garantált!