Megvan az új Harry Potter-sorozat írója és rendezője

Igazi nagyágyúk: a Maxra érkező új Harry Potter-sorozat íróját és rendezőjét olyan szériákból ismerhetjük, mint az Utódlás, a Last of Us vagy a Trónok harca.

Francesca Gardiner lesz a showrunner és az egyik executive producer, Mark Mylod pedig executive producerként és több epizód rendezőjeként vesz részt az HBO saját gyártású sorozatának elkészítésében.

Forrás: Max

 

Az HBO a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben Francesca Gardinert (aki dolgozott az HBO Utódlásán, Az Úr sötét anyagain és a Megszállottak viadalán) választotta a hamarosan készülő, eredeti Harry Potter-sorozat showrunnerének és executive producerének, Mark Mylodot (aki dolgozott az HBO Utódlásán, a Trónok harcán és a The Last of Uson) pedig executive producernek és több epizód rendezőjének. A jelenleg fejlesztés alatt álló új sorozat a Max platformján lesz elérhető.

A sorozatról

A sorozat az executive producerként közreműködő J. K. Rowling  Harry Potter-könyvsorozatának hű adaptációja lesz. Új szereplőgárdával szólítja majd meg a rajongók új generációját, tele lesz fantasztikummal és azokkal a kedvelt figurákkal, akiket a Harry Potter-rajongók már több mint huszonöt éve imádnak.