Nicole Kidman elárulta: készül a Hatalmas kis hazugságok új évada

Pedig korábban nem sok esély volt rá.

Az HBO népszerű sorozata, a Liane Moriarty regénye alapján készült Hatalmas kis hazugságok eredetileg egy limitált széria lett volna 2017-ben, ám akkora sikere volt, hogy végül 2019-ben készült hozzá egy második évad. A szériában olyan színészek játszottak, mint Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Shailene Woodley, Laura Dern, és a második évadban csatlakozott hozzájuk Meryl Streep.

Bár korábban Casey Bloys, az HBO tartalomért felelős igazgatója azt mondta, nyitott lenne egy harmadik évadra, ez szertefoszlott a rendező, Jean-Marc Vallée halálával. Vallée 2021. december 25-én hunyt el „koszorúér-meszesedés következtében beállt súlyos szívritmuszavar” következtében. Zoë Kravitz ezután így válaszolt arra a kérdésre, hogy lesz-e harmadik szezonja a sorozatnak:

„Nem hiszem. Sokat beszéltünk arról, hogy megcsináljuk a harmadik évadot, de sajnos Jean-Marc Vallée, a sorozat zseniális rendezője tavaly elhunyt, és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nélküle folytassuk. Ő volt a sorozat megálmodója, szóval sajnos ennyi volt.”

Ám most Nicole Kidman egy olyan kijelentést tett egy hétvégi rendezvényen, ami mindenkit meglepett:

„Imádtam a Hatalmas kis hazugságokat. Egy olyan időszakban jött az éltembe, amikor megszülettek a gyerekeim, és már arra gondoltam, hogy visszavonulok. Aztán adódott ez a lehetőség, hogy Reese Witherspoon és én készíthettünk egy sorozatot, ami hatalmas siker lett. És csak hogy tudjátok: készülünk egy harmadikkal is.”

ez is érdekelhet

Sok volt a balhé a Hatalmas kis hazugságok második évadának forgatásán

Nemcsak a rendezővel babráltak ki, de Meryl Streep is sokat kakaskodott a jelenetek felvételekor. Vigyázat, rengeteg spoiler következik!

Tovább

 

Szóval most már hivatalos: jön a Hatalmas kis hazugságok harmadik szezonja!

(via NME)