Rossz hírünk van az Ifjú Sheldon-rajongók számára

A CBS hét évad után nem folytatja tovább az Agymenők népszerű előzménysorozatát. A Warner viszont a Max streaming platformra fog másik spinoffot készíteni a franchise-hoz, Chuck Lorre-ral a fedélzeten.

Úgy tűnik, most már hivatalos a hír: a CBS csatorna Az ifjú Sheldon című sikersorozatának közelgő 7. évada lesz az utolsó fejezete. Az Agymenők előzményszériája február 15-én tér vissza, és május 16-án egy egyórás fináléval zárul majd. A sorozatban Iain Armitage alakította a Jim Parsons híres-neves karakterét, Sheldon Coopert – helyesebben annak zsenigyerek-verzióját.

 

Forrás: HBO

 

Amy Reisenbach, a CBS Entertainment elnöke így nyilatkozott a döntésről:

Az egyik legnagyszerűbb vígjáték előzményeként Az ifjú Sheldon bebizonyította, hogy a villám kétszer is becsaphat ugyanoda. (...) Köszönetet mondunk Chuck Lorre, Steve Molaro és Steve Holland executive producereknek, valamint az egész írói és produceri csapatnak a hat csodálatos évadért. Alig várjuk, hogy lássuk az utolsó évad kibontakozását, és méltó búcsúzhassunk el a rajongóktól az eddigi legjobb epizódokkal.

Chuck Lorre, Steve Molaro és Steve Holland szintén közös nyilatkozatot adtak ki:

Hálásak vagyunk a rajongóinknak, amiért az elmúlt hat évad során megszerették a Cooper família ezen fejezetét. Sheldon egész családja nevében kijelenthetjük, hogy izgatottan várjuk, hogy megoszthassuk veletek az utolsó évadot.

Jó hír a széria rajongóiak, hogy azért nem kell örökre könnyes búcsút venni Shelodnéktól: tavasszal ugyanis kiderült, hogy sok minden más jóság mellett a jövőben egy új Agymenők-spinoffszéria is érkezik az átalakuló HBO Maxra. A hírt maga Chuck Lorre jelentette be, de a spinoff részleteit egyelőre mindenki hétpecsétes titokként kezeli (rajongói teóriák persze már vannak arról, hogy mi mindenről szólhatna az új sorozat – ezeket ebben a PORT.hu-cikkben szedtük össze).

Ezeket a dolgokat szeretnék látni a rajongók az Agymenők spinoffjában

Nemrég derült ki, hogy sok minden más jóság mellett a jövőben egy Agymenők-spinoffszéria is érkezik az átalakuló HBO Maxra. A rajongók persze már alig várják, így a neten rögtön megindult az ötletelés, hogy miről is szólhatna a közelgő sitcom. Mutatjuk a legizgalmasabb felvetéseket!

Tovább

 

Chuck Lorre ugyanis egy többéves keretszerződést írt alá a Warner Bros. tévés szekciójával, és mivel jelenleg a Max az Agymenők és Az ifjú Sheldon kizárólagos streaming platformja, a cég anyavállalata, a Warner Bros. Discovery úgy döntött, egyszerűbb lesz házon belül kiszolgálni a két sorozat rajongóit ahelyett, hogy eladnák a náluk készülő folytatást a CBS csatornának (a CBS ugyanis a Warner egyik legnagyobb konkurenséhez, a Paramounthoz tartozik).

(via The Hollywood Reporter)