Sorozatgyilkosos sorozatban veszíti el a tévészüzességét Keanu Reeves

Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio produceri felügyelete alatt készül a Hulu szériája.

A Deadline értesülései szerint nagy költségvetésű sorozatverzió készül Erik Larson 2002-es bestselleréből, amely Az Ördög a Fehér Városban címmel magyarul is megjelent. A főszerepre Keanu Reeves a kiszemelt, akinek ez lenne az első komolyabb tévés munkája.

A könyv adaptációs jogait Leonardo DiCaprio 2010-ben vette meg, és egy időben még az volt a terv, hogy mozifilm készül belőle a Paramount égisze alatt Scorsese rendezésében. 2019-ben jelentette be a Hulu, hogy ők fogják elkészíteni szériaként Scorsese és DiCaprio executive produceri felügyelete alatt, az első két epizódot pedig Todd Field rendezi majd.

A regény sztorija 1893-ban kezdődik, amikor Chicago, az akkor még csak feltörekvő város olyan világkiállítást rendezett, amely felülmúlta a híres párizsit, és biztosította Amerika helyét a világban. Ekkor bukkant fel az első dokumentált amerikai sorozatgyilkos, H. H. Holmes, a jóképű és megnyerő modorú orvos. A másik fő karakter Daniel H. Burnham, a zseniális építész, és a két főszereplő sorsát a világkiállítás köti össze.

Arról, hogy Reeves melyik figurát alakítaná, még nincs hír.

via: Deadline

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a női zenészekről is.