Tom és Jerry helyett Igazság Ligája: véletlenül kiszivárgott Zack Snyder várva várt szuperhősfilmje

Magyarországon még nem elérhető az HBO MAX, így velünk nem eshetett meg ez a turpisság.

Magyarországon még nem elérhető az HBO MAX, így velünk nem eshetett meg az, ami azokkal a nézőkkel, akik március 8-án a streaming platform kínálatából gyanútlanul elindították az új, élőszereplős Tom és Jerry filmet. Valamilyen malőr folytán Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle új változata került a macska-egér duó helyére, de ez csak egy rövid ideig tartott, a szolgáltató hamar orvosolta a tévedést.

A négy órás "Snyder's Cut" március 18-ától lesz elérhető az HBO MAX-on, Magyarországon pedig az HBO GO-n, ugyanazon a napon, ráadásul már kapásból magyar szinkronnal.

Zack Snyder lánya öngyilkossága miatt hagyta ott az épp forgó Az Igazság Ligáját, és a Joss Whedon fejezte be, illetve mint utóbb kiderült, forgatta újra a filmet, ami általános csalódás okozott. Valójában egy szedett-vedett, összetákolt szörnyszülött lett, ami épkézláb dramaturgiát csak nyomokban tartalmazott, és mégis, mit mond magáról a filmről, ha legemlékezetesebb mozzanata Henry Cavill digitálisan eltüntetett bajusza.

Az eredeti rendező a rajongók nyomására kezdett hozzá a saját változatához, és egy gyökeresen más, gyakorlatilag vadiúj filmet láthatunk majd március közepétől. Teljes kreatív kontrollt kapott, így több, mint a duplájára dúsította a játékidőt, és ki tudja, milyen meglepetésekkel szolgál majd. Aki esetleg ódzkodna a filmtől: a Batman Superman ellen 3 órássá bővített változata remekül helyretette a moziváltozat összes sutaságát, kibontotta a karaktereket, és tulajdonképpen egy egész jó film lett. Ha Snyder hasonlóan járt el, akkor bizony nem fogunk csalódni Az Igazság Ligájában.