Tom Holland besokallt új sorozata forgatásán, egy év szünetet tart

A 27 éves sztár egy teljes évre visszavonul, annyira megviselték a The Crowded Room című krimisorozat forgatási munkálatai.

Tom Holland, akit a fél világ úgy ismer, mint a Marvel-filmek ifjú sztárja és a saját alteregóival cimboráló, ügyeletes Pókember, még csak 27 éves, de most úgy döntött, hogy a következő egy évben szünetet tart a karrierjében, mert annyira megviselte új sorozata, az Apple TV+-ra elkészített The Crowded Room (A zsúfolt szoba) című krimi forgatása. A döntését Holland az Extrának adott friss videóinterjúban jelentette be:

 

 

Az ifjú sztár Danny Sullivant alakítja a sorozatban, akit 1979 nyarán letartóztatnak, mert részt vett egy lövöldözésben a Rockefeller Centerben. A sztori azonban Billy Milligan valós történetén alapul, akinél többszörös személyiségzavart diagnosztizáltak. Az ügyvédei elmebetegségre hivatkoztak, azt állítva, hogy a bűncselekményeket Milligan két alternatív személyisége követte el anélkül, hogy ennek tudatában lett volna. A börtön helyett végül tíz év gyógykezelésre ítélték, ezzel Milligan lett az első ember, akit disszociatív személyiségzavarra hivatkozva mentettek fel. A The Crowded Room volt egyébként az a sorozat, ami miatt Tom Holland piálni kezdett, annyira megviselte a forgatás. A széria epizódját Mundruczó Kornél rendezte.

Piálni kezdett Tom Holland egy szerep miatt

Többszörös személyiségzavarban szenvedő bűnözőt alakít az Apple TV+ sorozatában. Van előzetes is!

Tovább

 

A friss interjújában így emlékezett vissza a The Crowded Room forgatására.

Kemény időszak volt, az biztos. Olyan érzelmeket fedeztünk fel, amelyeket korábban biztosan nem tapasztaltam. És aztán mindennek a tetejébe producerként olyan mindennapi problémákkal kellett foglalkoznom, amelyek minden filmforgatás velejárói, így csak még több extra nyomás nehezedett rám.

Holland ugyan „imádta a producerkedést”, de azt, hogy két poszton is helyt kellett állnia egy sorozatban, miközben eleve egy súlyos mentális állapotban lévő, hasadt személyiséget játszott, már nem bírta cérnával:

Nem idegen tőlem a kemény munka. Egész végig azzal a gondolattal éltem, hogy a kemény munka a jó munka. De végül aztán ez a sorozat megtört. Eljött az idő, amikor szükségem lett egy kis szünetre, és eltűntem, elmentem egy hétre Mexikóba, és a tengerparton heverészve töltöttem az időmet. Most egy év szünetet fogok tartani, és ez annak az eredménye, hogy ez a sorozat ennyire nehéz volt. De izgatottan várom, hogy mi sül ki belőle. Úgy érzem, hogy a kemény munkánk nem volt hiábavaló.

A The Crowded Room első három epizódja június 9-én kerül fel az Apple TV+ kínálatába – természetesen kritika is lesz róla itt a PORT.hun.

(via Uproxx & Variety)