10 magyar valóságshow-szereplő, aki teljesen eltűnt a süllyesztőben

Ők azok a valóságshow-sztárok, akiknek hosszú évekkel ezelőtt minden egyes lépésüket követhettük.

A valóságshow fogalmát ma már hazánkban is ismeri mindenki, hiszen a 2000-es évek elején berobbantak a tévé világába, és azóta is töretlen a népszerűségük. Olyan interakciós tévéműsorok, melyekben a szereplők a valós élettől elzárva, közösséget alkotva, a valóságot imitáló helyzetekben teljesítenek különböző feladatokat, konfliktusokat oldanak meg, illetve generálnak.

Magyarországon ValóVilág egyértelműen az egyik legnépszerűbb valóságshow, ám annak idején a Big Brother is nagyot ment a TV2-n.

Most pedig eláruljuk, mi lett a legnépszerűbb arcokkal, akik végül nem a médiában találták meg a számításaikat.


BB Évi


A kaposvári Párkányi Éva a Big Brother 1. évadát nyerte meg 2002 decemberében.

Az akkor még csak 21 éves lány 16 milliót vihetett haza, ami abban az időben hatalmas összegnek
számított.

BB Évi akkor szexfüggőnek jellemezte magát, aki sokat káromkodik. A valóságshow előtt pultosként dolgozott, ám az élete hatalmas fordulatot vett, miután elvitte a főnyereményt, azonban sajnos nem a jó irányba. BB Évi rossz társaságba keveredett, és a pénz hamar kifolyt a kezei közül, majd 2005-ben már a pszichiátriára került.

Az egykori valóságshow-győztest néhány évvel később skizofréniával diagnosztizálták, és 2022-ben arról szóltak a hírek, hogy 24 órás felügyeletre van szüksége. BB Évinek egyébként egy
kisfia is született a pszichiátrián, akit a nagynénje fogadott magához. Úgy tudni, hogy a második gyermeke pedig egy Ozzy nevű hajléktalan férfitől született, akivel a kapcsolatuk csupán két hétig tartott. A kisfiú, Marcell nevelőszülőkhöz került.


BB Zsanett


A Big Brother 1. évadában ikonikus szereplő volt az akkor 22 éves BB Zsanett is, aki Gellénházáról érkezett. A szakmája üzletkötő volt, ám a műsorban már nem örvendett olyan nagy népszerűségnek, ugyanis minden kiszavazáson a lehetséges kiesők közé választották, majd hatodikként végleg el kellett hagynia a Nagy Testvér házát.

BB Zsanett tájszólását imádták a nézők, ugyanakkor a négy fal között már nem igazán tudott barátokat szerezni magának.

Ő az a Horváth Zsanett, aki egy ideig Hajdú Péterrel is egy párt alkotott, sőt a műsor után még a Playboy magazinban is szerepelt.

 

A fiatal nő akkoriban egy ideig a Színes Magazinnál dolgozott újságíróként, de végül a médiában való karrierjének hamar vége lett, és azóta civil életet él. 


BB Renato

BB Renato 23 éves volt, amikor szerencsét próbált a TV2 valóságshow-jában. A zenész egy ideig BB Évivel alkotott egy párt, sőt ami igazán különleges volt a kapcsolatukban, hogy ők voltak az első pár, akinek élőben mutatta a szeretkezését magyar tévécsatorna.

Emiatt azonban a TV2-nek jó nagy bírságot kellett fizetnie.

 

BB Renato eltűnt a médiából, ám azt tudni lehet róla, hogy Svédországban is szerencsét próbált, ahol egy flamenco-lemezen dolgozott, valamint koncertezett is. BB Renato sok néző számára emlékezetes maradt az olasz nyelvű káromkodása miatt. A macsó 2002-ben a döntőig menetelt, majd végül a harmadik helyen végzett. Renato egyébként még az elmúlt években is a szívén viselte BB Évi sorsát, és korábban úgy nyilatkozott, hogy reméli, egyszer sikerül talpra állnia egykori szerelmének. 


VV Szabolcs


Emlékszik még valaki a Való Világ 1. évadának győztesére? Ő volt VV Szabolcs, aki 2002-ben 20 millió forintot nyert. Igen, ez az az évad, amiben Majka a második helyen végzett, ám a rapper máig a magyar sztárvilág egyik legismertebb alakja. Mészáros Szabolcs 27 éves volt, amikor bekerült a villába. 2008 óta nem igazán szerepelt tévéműsorokban vagy újságokban, 2022-ben azonban kivételt tett, és a Palikék világa by Manna című Youtube-műsorban mesélt arról, hogy

ő maga nehezen viselte a népszerűséget, ezért szüksége volt arra, hogy kiszakadjon a médiából.

 

VV Szabolcs most már több mint 15 éve a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, bűnügyi területen dolgozik. Azt is elárulta, hogy két diplomát szerzett.


VV Laci


A Való Világ 2. évadának győztesére is nehéz visszaemlékezned, ugye? Ő volt VV Laci, vagyis Vitkó László, aki 2003-ban költözött be a híres villába. 31 éves volt, amikor a műsorban szerepelt, ám ő maga nem vágyott a képernyőre, a testvére unszolására jelentkezett, aki úgy érezte, hogy Lacinak a tévében a helye. Palik Lászlóék Youtube-műsorában korábban elárulta, hogy

egy budai étterem üzletvezetőjeként dolgozik, és egy húszas éveiben járó fiatalember édesapja.

Annak idején mi többet voltunk képernyőn, mint bármelyik politikus vagy színész, és ezt nem tudod feldolgozni, mert hogy tudnád? Bemész, mint étteremvezető vagy csálinger, és kijössz úgy, hogy buknak fel az emberek a járdán, hogy lássanak, vagy megérintsenek. Meg akarsz felelni mindenkinek.


– idézte fel emlékeit Vitkó László 2022-ben.

 


VV Segal

A Való Világ 3. évadában ismerhettük meg VV Segalt, akinek az élete sötét fordulatot vett a valóságshow után.

Czifra Tamás hét évet ült drogcsempészetért Márianosztrán, azonban 2021-ben a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy jó útra tért.

Néhány éve arról beszélt, hogy ma már a családjának él, nagy boldogságban vannak a párjával, Ilonával és a fiúgyermekükkel, Mórickával. A Való Világ 3. évadából egyébként nem Segal az egyetlen, aki börtönben ült, jó barátja, VV Indián is hasonló sorsa jutott, aki kábítószerrel való visszaélés miatt került a rácsok mögé. Emlékezetes lehet, hogy 2004-ben az RTL Sztárbox című műsorában VV Szabolccsal szemben szállt ringbe, és végül egy nehéz mérkőzés után Segal győzedelmeskedett. 


VV Szandika


A Való Világ 4 egyik legnagyobb arca egyértelműen az akkor 20 éves VV Szandika volt. A szigethalmi Lőrincz Alexandra a “plasztikcica” kategóriából jutott be a műsorba. Ma már alig lehet ráismerni, idén azonban az RTL Fókusz című műsorában annyi kiderült róla, hogy indult már Fittness Európa-bajnokságon, valamint a thai boksz is az élete része. A reflektorfényt viszont ő is kerüli, és szinte minden tévés felkérésre nemet mondott az elmúlt években. 

Én azért is tűntem el, mert nem akarok az emberek céltáblája lenni, rajtam ne gúnyolódjanak, ne élcelődjenek, ne nevessenek ki, ne kövezzenek meg


– nyilatkozta korábban Palik Lászlóék Youtube-műsorában.  Azt is elárulta, hogy megbánta a sok plasztikai beavatkozást, amit bevállalt.


VV Jerzy


A 4. évadban szerepelt VV Jerzy is, aki egészen a döntőig menetelt, és végül a második helyen végzett, hiszen jól emlékezhetünk, hogy a főnyereményt Alekosz vitte el, aki körül máig zajlik az élet. Várudvari Jerzy László volt a villa szépfiúja, így nem is meglepő, hogy Rácz Ildikót, azaz VV Gigit akkoriban levette a lábáról.

Az egykori VV-sztár ma már nem szerepel a médiában, az utolsó hír róla, hogy 2018-ban feleségül vette a szerelmét, és akkoriban Amerikában éltek. 


VV Zsófi


A Való Világ 4. évada egyértelműen tele volt színes arcokkal. Azóta eltelt közel 15 év, és VV Zsófi is eltűnt a süllyesztőben, de 2023-ban annyit elárult a Fókusznak, hogy várandós volt a kislányával, amikor a civil párja elhagyta néhány évvel ezelőtt.

Még terhes voltam, amikor úgy döntött, hogy ő nem szeretné velünk együtt folytatni. Az ott egy nagyon nehéz életszakasz volt, próbáltam utána beszélni is vele, de teljesen elzárkózott ettől. Olyan vonat után már nem futok, ami nem vesz fel.

– mondta egy évvel később a kamerák előtt Zsófi, aki annak idején a „naiva” kategóriában került be az RTL valóságshow-műsorába. Sokaknak egyébként Szabó Zsófia nem is biztos, hogy a Való Világból ismerős, hanem a Youtube-ról, hiszen ő énekli a híres Rágógumi című dalt, amiről tavaly csak úgy nyilatkozott, hogy „Nem tudom, hogyan tudtam azt bevállalni”. Egy időben tényleg Magyarország egyik leghíresebb, de emellett a leggyűlöltebb dala is volt, hiszen még a csapból is ez folyt. Zsófi azonban elárulta, hogy ma már egyáltalán nem hiányzik neki az éneklés.


VV Veronika


Mészáros Veronika nemcsak a Való Világ 5. évadából lehet ismerős, hanem Alekosz párkereső műsorából is, ám a kapcsolatuk nem tartott sokáig.

VV Veronika ezután került be a valóságshow új évadába az “Alekosz exei” kategóriából.

A villában ő és egy másik versenyző, Pittmann Cristofel összejöttek, ám a műsor után szakítottak, majd fény derült rá, hogy a férfi brutálisan megverte a párját. Veronika két évvel a VV után, 2013-ban smink és -fodrásztanfolyamot végzett el, 2019-ben pedig édesanya lett. 

Sokáig kint éltem Amerikában, többek között ezért is tűntem el a nyilvánosság elől. És hát nemrégiben anyuka lettem, van egy héthetes kisbabám. Még soha életemben nem voltam ilyen boldog


– mesélte 5 évvel ezelőtt a Fókusznak VV Veronika, aki azóta is kerüli a nyilvános szerepléseket.