2025-ben új évaddal jön a Cápák között

Még tavasszal folytatódik a kimagasló nézettségi eredményekkel futó hetedik évad, jövőre pedig már biztos, hogy új évaddal jelentkezik az RTL üzleti showműsora.

Ismét a vállalkozások színes palettája mutatkozott be a Cápák között legutóbbi adásában, amelyben hol a látottaktól, hol a hallottaktól állt el a befektetők szava. Játékgép-építő vállalkozást, szállásközvetítő oldalt, online fogászati pácienskezelő rendszert ismerhettek meg a nézők, de egy pesto-készítő vállalkozás és egy fűszergyártó is a befektetők elé lépett. Ez utóbbi vállalkozó ráadásul befektetéssel távozott, így ő is csatlakozott azoknak a kishalaknak a táborához, akik már megszelídítettek egy – vagy akár több – Cápát.

Forrás: RTL Sajtóklub

 


A nézők töretlen érdeklődéssel követik nyomon a hét Cápa kishalakért folytatott csatározását. A 18-49-es kereskedelmi célcsoportban a 25,6%-os közönségarányú, 298 ezres nézőszámú nyolcadik epizód (2024.02.25.) az év eddigi toplistáján az első legnézettebb adásként szerepel. Illetve az évad eddigi összes adása egyértelmű fölénnyel nyerte az idősávját a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban, így a 9. epizód is (2024.03.03.) 23,7%-os közönségaránnyal. Továbbá a 2024-es top 10-ben 7 Cápák között adás is megtalálható a 18-49-es korcsoport körében.

Mindezek tükrében a nézők 2025-ben sem maradnak Cápák között nélkül. Amennyiben a vállalkozó elég bátorságot érez, hogy a Cápák előtt is bemutassa üzletét, a https://rtl.hu/capakkozott/jelentkezz linken jelentkezhet az üzleti showműsor következő évadába.

A Cápák között hetedik évada április 28-án, 19:00-tól folytatódik a 10. epizóddal.