3 új szereplő érkezik a Stranger Things 3. évadába

Egy kövér riporter, egy gátlástalan polgármester és egy kedves, öreg néni, sötét titkokkal. Alig várjuk!

Sajnos idén nem, majd csak 2019-ben láthatjuk a Stranger Things kilenc epizódosra tervezett harmadik évadát, addig viszont szerencsére szinte minden héten elolvashatunk valami hírt, pletykát vagy érdekességet a Netflix kultsorozatával kapcsolatban.

A legújabb hírek arról szólnak, hogy  három új szereplő is csatlakozik az eddigi csapathoz:

  • Larry Kline polgármester: tipikus '80-as évekbeli politikus lesz, akit kizárólag csak a saját érdekei vezérelnek, a közösségé nem. A Netflix 40-60 év közötti férfiak között keresi a megfelelő színészt a szerephez.
  • Bruce: 50 körüli újságíró, kétes múlttal és erkölcsökkel. Botrányosan szexista, túlsúlyos és igencsak leharcolt figurának írták le a készítők.
  • Patricia Brown: Az aranyos szomszéd néni, aki egész nap a kertjében tesz-vesz, és mindig van valami jótanácsa a régi időkből az arra ténfergő, süvölvény tiniknek. A Netflix egy 70 év körüli színésznőt keres a szerepre, és a rajongók már most holtbiztosnak veszik, hogy a kedves öregasszony nem az lesz, akinek látszik, és kapcsolatban fog állni a démoni tükörvilággal!

A készítők szándéka szerint az új évadban a kis Will (Noah Schnapp) már nem fog annyit szívni, mint eddig, és nem ő lesz a túlvilági erők játékszere. Nem fogják harmadszor elsütni a Demogorgont (meg a fattyait, a Demodogokat) sem főellenfélnek, teljesen új szörnyek fogják ijesztgetni a kisvárosi srácokat. (via Geektyrant)