A Dancing with the Stars nézői már egy adás után tudják, kit szeretnének győztesnek

A táncosműsor meglepetése pozitív csalódás volt mindenkinek.

Elstartolt a Dancing with the Stars 5. évada! Szombat este láthattunk jobb és rosszabb táncokat, de a vicces és érzelmes pillanatokból sem szenvedtünk hiányt. A redditezők azonban már az első adás alatt megvitatták, kit tartanak a legjobb fej versenyzőnek.

Südi Iringóval táncolta be magát a műsorba Vomberg Frigyes

Már hetekkel ezelőtt felröppentek a pletykák, hogy Galambos Lajos is feltűnhet a DWTS új évadában Südi Iringóval. Azonban a zenész nem kapta meg az engedélyt a büntetés-végrehajtástól, így a TV2-nek gyorsan ki kellett találnia, ki legyen helyette a tizedik versenyző. Végül a Séfek séféből jól ismert Vomberg Frigyes kapta meg a lehetőséget.

A táncosnő és a mesterszakács az első adásban bécsi keringőt táncolt. A páros a produkciójukkal sokakat lenyűgözött. Vomberg Frigyes pedig megható nyilatkozatot tett a táncpartneréről, aki tíz év után tért vissza a tévéképernyőre:

A munka nem áll tőlem távol, csak a táncterem, én olyan vagyok most, hogy Iringó szemét nézem és mozdulatát, és ő ad nekem mindig biztonságot, ő vezet engem, és ő belé tudok kapaszkodni.”

Imádják Vomberget a kommentelők

A mesterszakács hozzáállása és a benne lévő alázat sokakat lenyűgözött, így nem meglepő, hogy rengetegen neki szurkolnak, és még becézgetik is, mintha egy régi jó barátjukról lenne szó. 

Megzabálom Frici bácsit. Mennyire aranyos”

– írta egy hozzászóló.

Milyen alázatos egy ember Frici! Bárcsak más versenyzők is ilyenek lennének..

– szólt hozzá valaki más.

teamFricibácsi

– jegyezte meg egy kommentelő röviden és tömören.

A táncot itt nézheted vissza:

Az első adásban Kamarás Norbertnek és Sebesi Daniellának kellett búcsúznia.

Kamarásék a zsűritől kemény kritikákat kapó Tóth Gabiékkal álltak az utolsó két helyen a kieső kihirdetése előtt a színpadon, de Tóth Gabit és partnerét, Papp Máté Bencét, akivel az életben is egy párt alkotnak, megmentették a nézői szavazatok, így ők a következő, Halloween tematikájú adásban is lehetőséget kapnak, hogy megmutassák a tánctudásukat.