A Drágám, add az életed helyett újra rendel a hegyi doktor

Vadonatúj részekkel folytatódik a német sorozat a TV2-n.

A németországi premier után néhány hónappal a TV2-n is látható a nézők egyik kedvenc sorozata, A hegyi doktor újra rendel. A Drágám, add az életed befejeződött, így június 13-án 19:50-től hétköznap esténként a tizenötödik évad epizódjai várják Dr. Martin Gruber rajongóit. A festői hegyi falu kedvenc orvosának ezúttal a magánéletében is komoly kihívásokkal kell szembenéznie, miközben munkája is rengeteg izgalmat és feszültséget tartogat.

A ZDF nagysikerű sorozatának 15. évada januárban debütált a német csatornán és rekordnézettséget ért el. Az évad epizódjait átlagosan 7,32 millió néző követte figyelemmel, ami minden eddiginél magasabb nézőszámot jelent. 

Forrás: TV2

 

Az új évadban Franziska a fia születése előtt New York-ba költözne. A repüléshez szükséges igazolást Dr. Gruber állítja ki neki, ám az utazás során a nő rosszul lesz és intenzív osztályon ápolják, ami miatt a doktor praxisa is veszélybe kerül. A kismama anyja, Thea feljelentéssel, az orvosi kamara pedig súlyos következményekkel fenyegeti Martint. Minderről Franziska mit sem tud, kómában fekszik egy amerikai kórházban, ahol kisbabáját is öntudatlan állapotában segítik világra. A nagymama azon dolgozik, hogy Martint megfossza az apai jogaitól, így a doktor csak akkor tudja hazahozatni a csecsemőt Gruberhofba, amikor Franziska felébred a kómából. A kis faluban Anne viseli gondját Martin fiának, Johannak. A doktornak mindezzel a magánéleti válsággal úgy kell megküzdenie, hogy közben teljesen lefoglalja a munkája, ahol nap, mint nap komoly kihívásokkal találja magát szemben.

A sorozat aktuális epizódja után egy másik doktor jön minden hétköznap a TV2 műsorán, méghozzá Doktor Balaton, majd A Bank című vetélkedő, utána pedig ismét egy orvos történetét nézhetjük , A csodadoktort. Doktorok minden mennyiségben!

(Forrás: TV2)