A félmeztelen Bogival erotikázott Árpa Attila, aztán Timit választotta

A Nagy Ő előbb saját magának vallott szerelmet, aztán a nyergesújfalui lovásznak is.

Véget ért Árpa Attila nyilvános párkeresése, és bár benne volt a pakliban, hogy a Nagy Ő a végén a népszerű producer/rendező/színész/macsó inkább marad az agglegényélet mellett, végül mégis meghozta a döntést.

Az utolsó adásra már csak ketten maradtak versenyben, a 26 éves kutyakozmetikus Bogi és a 32 éves lovász, Timi, akik egy-egy napot tölthettek el Árpával a festői Toszkánában. Mindkét randevún akadtak (ügyesen megkoreografált) romantikus és fülledt epizódok, Timivel például piacozott a Nagy Ő, majd a városban sétálva egy híd korlátjára közös lakatot tettek, a szerelmesek összetartozásának egyik jelképét. Timi ezen kicsit meg is lepődött, mondván, nem tudta, hogy már itt tartanak. Végül a vacsora után a medencében folytatták a pettinget.

Boginak egy igazi olasz szőlőszüretelés jutott, de a végállomás ugyanúgy a medence lett, ahol a szenvedélyesen csókolózás közben a lányról még a bikinifelső is lekerült. Bogi ki is jelenti:

Pontosan úgy működik köztünk a kémia, ahogy gondoltam.”


Amikor eljött végül a döntés pillanata, a szerkesztők bedobtak egy ügyes trükköt a nézők megtévesztésére. Árpa Timinek kezdte el fejtegetni, hogy

lehet, hogy nem valakit kerestem ebben a műsorban, hanem önmagamat. És ehhez kell egy társ. De ezen az úton külön járunk.”

Kiderült azonban, hogy az utolsó mondatot már Boginak címezte, ő kapott ugyanis kosarat, és ezzel Timi lett a befutó. Ami nem volt akkora meglepetés, hiszen ő kapta az első csókot a műsorban, ő nyerte el az első randit, a lovak és a motorozás iránti szerelme pedig kezdettől imponált a férfinek.

Árpa azzal vigasztalta a csalódott Borit, hogy ha egy jó vacsorára vagy filmnézésre vágyik, keresse csak fel nyugodtan – ezt Timi bizonyára nem fogja bánni –, majd választottjával elandalgott a toszkán naplementébe.

Bogi később könnyek közt nyilatkozott arról, hogy mennyire csalódott, amiért a megérzése becsapta. Úgy érzi, ő mindent megtett,

megmutattam milyen érzéseim vannak, de nem értem célba.”


Timi a finálé után így nyilatkozott a Borsnak:

"Hogy mi lehetett a titkom? Talán az, hogy nem akartam mindenáron meghódítani Attilát, hagytam a dolgokat a természetesen medrükben folyni. Nem nyomultam gátlástalanul, de nem lehetett nem észrevenni a vonzalmat, ami köztünk van. Ha jól számoltam, a legtöbb randit is velem töltötte Attila, ez is biztos az előnyömre vált. A finálé után még egy napot kettesben maradtunk Toszkánában, kamerák és stáb nélkül. Felejthetetlen emlék lesz, de nemcsak ez a nap, hanem az egész forgatás. Óriási önismereti utazás, hatalmas kaland, barátságok. Bármikor újra belevágnék."

via: Bors / Index / TV2