A humor nagyágyúja lesz az Észbontók új műsorvezetője

A Sony Max és a Sony Movie Channel pedig új néven működik tovább.

Közleményben tudatta az Antenna Group, hogy március 24-én két csatornája is átalakul a magyarországi portfóliójában: az AXN, a VIASAT3 és a VIASAT6 a megszokottak szerint, a Sony Max viszont VIASAT2, míg a Sony Movie Channel VIASAT FILM néven folytatja működését.

A Media1 már korábban megírta, hogy a névváltásra azért van szükség, mert a Sony Pictures Television Networks (SPTN) tavaly eladta a magyarországi leányvállalatot is a görög Antenna Group nevű médiakonszernnek, és a névhasználatot átmenetileg még lehetővé tevő szerződés hamarosan lejár.

A SONY MAX helyére érkező VIASAT2-t friss, fiatalos tévécsatornának szánják, amely leginkább a női közönséget szolgálja majd ki. A romantikus vígjátékok és főzőműsorok mellett vadonatúj dráma- és bűnügyi sorozatok, valamint valóságshow-k várják a nézőket.

A Sony Movie Channelt felváltó VIASAT FILM a világ legnagyobb stúdióinak kasszasikereit, klasszikus és kultikus filmeket kínál majd, de tematikus hetekre és filmmaratonokra is lehet számítani.

„ A VIASAT2 és a VIASAT FILM bevezetése mellett fejlesztjük a VIASAT3 és VIASAT6 kínálatát is, amiben nagy szerepe lesz a saját gyártású tartalmaknak. Ennek részeként különleges jubileumi évaddal tér vissza az Észbontók is, amely számos meglepetést tartogat majd a műsor rajongóinak” – mondta Benda Gergely, az Antenna Entertainment ügyvezető igazgatója.

Az Észbontók 10. évadában a játékosokat és a celebeket új házigazda várja, a jubileumi epizódokban a népszerű humorista, Kiss Ádám vezeti a műsort.

„Nagyon örülök, hogy részese lehetek az Észbontóknak és a jubileumi évadnak, hiszen a humor a lételemem, ennek a műsornak pedig egyetlen célja van: hogy megnevettesse a nézőket és a játékosokat is. Bár számomra az IQ csak egy számot jelent, köszönöm a lehetőséget, hogy egy olyan műsor házigazdája lehetek, ahol végre én is okosnak érezhetem magam” – mondta Kiss Ádám.

A produkció készítői még egy újdonsággal készülnek a közönség számára: a premier előtt ugyanis jön a VIASAT3-ra az Észbontók Best Of, amiben az előző szezonok legszórakoztatóbb pillanatait élhetjük át újra. A rendhagyó adások során kedvenc hírességeink is visszatérnek majd, hogy elmeséljék a műsorral és a játékostársakkal kapcsolatos élményeiket.

Via: Antenna Group / Media1