A Jóbarátok sztárja kórházban van

Matthew Perry nem is kevés időt volt kénytelen betegágyban tölteni.

„Három hónap egy kórházi ágyban: pipa!”

– írta ki a népszerű sorozat Chandlerjét alakító színész Twitter-oldalára. Habár Perryt augusztus elején sürgősséggel meg kellett műteni, senki sem tudta, hogy ilyen rossz a helyzet – hiszen ezek szerint már előtte is, és azóta is ágyhoz van kötve.

„Matthew Perry nemrég műtéten esett át egy Los Angeles-i kórházban, hogy helyrehozzák a gasztrointesztinális perforációt, amiben szenvedett (ez a belek átlyukadását jelenti – a szerk.). Nagyon hálás a törődésért, és gyógyulása alatt továbbra is magánéletének tiszteletben tartását kéri” – mondta az operáció idején a szóvivője.

Azóta ez a múlt pénteki tweet az egyetlen életjel, amit a sztár adott magáról – a Vulture szerint viszont a helyzet biztató, hiszen tud twitterezni. Szóval ha a gyógyulás nem is olyan gyors, mint szeretnénk, Perry vélhetően jobban van, mióta elvégezték rajta a műtétet.

Matthew Perry 2017-ben. Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images

 

Matthew Perry egyébként – ahogy arról 2013-ban a People magazinnak vallott – harminc éven át élt alkoholbetegként, így nem kizárt, hogy most emiatt vannak gyomor- és bélproblémái. Erről azonban semmiféle részletet nem árult el a színész, aki a többi függő megmentése érdekében azóta is mindig nyíltan beszél egykori alkohol- és gyógyszerfüggőségéről.


(via Vulture)