A Keresztanyu visszatér

Nem új évaddal, csak ismétléssel.

Az RTL délutáni sávjában korábban is sorozatok domináltak, a török szériákat A Bátrak földje újravetítései váltották, majd májustól az Oltári csajokat ismételték. A produkciónak október 9-én, hétfőn lesz látható az utolsó epizódja, 10-étől pedig már a Keresztanyu ismétlése kerül képernyőre az első évad első részétől. A sorozat minden hétköznap a legfontosabb délutáni sávban, 16:35-től lesz megtekinthető az RTL-en.

Nem ez az egyetlen változás az RTL hétköznapi műsorrendjében, a Perszelő szenvedélyek helyére 10.40-től a Sors könyvei érkezik, amely már tavaly képernyőre került. Ezt követően folytatódik az Örökség ára, majd a Fókusz után 13.10-től a Szívek szállodáját vetítik. A sorozat miatt lekerül az Anyák gyöngye. Utána folytatódik az Újonc és a Mentalista, majd október 10-től az Oltári csajok helyére a Keresztanyu ismétlése kerül. A napi sorozat az RTL híradót vezeti majd fel.

Keresztanyu - Molnár Piroska vezeti az inkompetens csempészbagázst, és őt szeretjük

Bizonyos értelemben a Drága örökösök folytatásáról van szó, a műfaj, a készítők, a stáb fele, de még a helyszín is ugyanaz, csak átnevezték Makkosszállásra, hőseink pedig Molnár Piroska vezetésével cigit csempésznek az ukránoktól.

Kritika

 

Az ukrán-magyar határon játszódó sorozat összesen 4 évadot és 305 epizódot élt meg 2021 januárja és 2022 novembere között. Nemcsak a nézők, de a szakma is elismerte, kétszer is a legjobb napi sorozatnak választották a Televíziós Újságírók Díján.

Via: Sorozatwiki