A Nagy Ő: „Tele ment a szemem csöccsel"

Jákob Zoltán csak mellesleg milliárdos, de a pénz nem boldogítja, ezért reméli, hogy ebben a műsorban megtalálja azt, amit pénzért nem lehet megvenni, a boldogságot, a szerelmet, de egyelőre csak diszkréten fedett női melleket kapott.

Kiss Ramóna felteszi a 20 millió forintos kérdést, hogy egy ilyen ember, akinek mindene megvan, a műkörmös cége meg a tűzpiros Ferrarija, az mi a bánatos túrónak jön ilyen műsorba. És tényleg. Hát a pénzért biztos nem. Talán az ingyen marketingért. De ez persze örökre rejtve marad, mert a sablonmondatokat sablonosan eldurmoló Zoli mondandóját helikopter zúgása szakítja meg. Az első aranyásó, mármint potenciális jövendőbeli barátnő, Maxim Enikő adminisztrátori fizuból megengedte magának, hogy bérelt helikopterrel érkezzen, mert az első benyomás igen fontos, meg így el lehet lőni olyan szörnyű csajozós dumákat, hogy te földre szállt angyal, meg olyan pasizós bullshiteket, hogy velem majd a fellegekben fogsz járni.

A helikopter női pilótája is megküzd Zoli kegyeiért, aki a vörös szőnyegen Zoli vállára támaszkodva cseréli le a lerúgott torna csukáját egy magassarkúra. Tiborcz István lilás rózsaszínre bevilágított Turai kastélyába - amiről Zoli azt hazudja a műsor kedvéért, hogy az övé - máris érkezik a harmadik versenyző, aki amolyan sminkben gymbe járós alkat, mert edző dresszben, de erős dekoltázst villantva dobja be magát.

Zoli máris kijózanodik a sokkból, mert rögtön érkezik egy komplett család. A nő elhozta az apját, aki át is nyújtja lányát, hogy itt van, tessék, egy próbát megér. Zoli a jövendőbeli anyóssal többet dumál, merthogy ő műkörmös, tehát konkurencia vagy éppen továbbértékesítő is lehet. 

Bent a házban meg már kezdődik a csajok lightos cicaharca.

- Mivel jöttél?

- Autóval.

- Milyen autóval?

- Szerintem Zoli nem az autót nézte.

Bumm, bele a másik pofájába. Azt persze már nem árulta el, hogy azért nem az autót nézte, mert az autóból kiszállt papa, mama meg a gyereke is. Zárójelben jegyezném meg, hogy többnyire az összes csaj a JAKOB-1 rendszámú piros Ferrarival érkezik, de mindegy. 

Nati hozzá van szokva a jóhoz, de ez a kastély még neki is WOW. (Csak meg ne tudja, hogy amúgy az nem a Zolié.) Nati egyből becsicskítja a többieket, merthogy tudja, hogy ő a legfiatalabb, 20 éves, a többiek meg hozzá képest már leharcolt, vén csata kancák. 

Érkezik Vivi, akin a többiek élőben prezentálják, hogy mi is az a nyílt sisakos bullying és body shaming. Szerencsére a maratoni alázó parádé után jön a Romanov gyökerekkel rendelkező úrinő, aki társalgó nővel és londinerrel együtt költözik be a kastélyba. Zoli ezen egy kicsit meglepődik, de persze ezt a meglepődöttséget is olyan faarccal hozza le, mint eddig mindent. Ezen a ponton meg is lehet állapítani, hogy

Zoli A Nagy Ő Steven Seagalja, ami a mimika repertoárt illeti. 

A Romanov csaj a legnagyobb hantás, mert a csajokkal beszélgetve elárulja magáról, hogy hadnagyi rangja van, és vadászgépet is vezet. Na, mindegy is, mert sorra jönnek a nők, köztük van, aki A Nagy Ő-s felmatricázott Ikarus busszal, de akad, aki hintóval érkezik. Utóbbi pont az a csaj, aki már bejáratos a TV2 műsoraiba. Virág volt az idei Séfek Séfében, ahova meg úgy kvalifikálta magát, hogy szerepelt a tavalyi A Nagy Ő-ben, amikor Árpa Attila szívét akarta meghódítani.

Tele ment a szemem csöccsel.

Ezt hallom fél füllel a tévéből. Ezt sikerült megállapítani az egyik jelentkezőnek, aminél pontosabb helyzetleírást nem is lehetne adni, hisz tényleg mindenki kipakolta, amit ki lehetett pakolni. A reklámszünet után már rohamosabb tempóban jönnek a lányok, így nincs is lehetőség nagyon megismerni a szinte csupasz seggel hódítani érkező nyelvtanárnőt. 

A végére érkezik a kamuk kamuja: Rubint Réka, aki előadja, hogy hát itt van, mert Norbi elengedte. Zoli nem is tud hirtelen mit mondani, csak interjúban tol el egy olyan viccet, amin csak ő nevet, hogy 

Réka olyan gyönyörű, hogy párját ritkítja. Sőt! Párját sűríti… velem. HHAHAHA!

Meglepő fordulat: Réka csak a barátnőjét hozta el. Persze Enikő magától is jöhetett volna, de így jobban néz ki a tévében, plusz sajtómegjelenést hoz, meg hát így sokkal látványosabb, hogy mekkora protekcióval indul a többiekhez képest.

Hiába a csicsásan kivilágított kastély, hiába a baba arcú milliárdos, ez a műsor valahogy mégis a trash realitys bödön legalja. De nem kell aggódni, úgyis lesz majd ennél is lejjebb.