Az Aranyélet sztárjaival indít Instagram live sorozatot az HBO

Az Élőben otthonról a hazai kulturális élet egy-egy szereplőjének ad lehetőséget, hogy személyesen beszélgethessen a rajongókkal. Elsőként Döbrösi Laurától kérdezhetünk.

Április 16-tól a rajongóké a főszerep az HBO Magyarország Instagram oldalán. A tervek szerint kéthetente jelentkező Élőben otthonról széria a hazai kulturális élet egy-egy szereplőjének ad lehetőséget, hogy személyesen beszélgethessen a rajongókkal.

Ezúttal bármit lehet kérdezni, kedvenc forgatási élményeiktől kezdve színházi és egyéb munkásságukon át hobbijaikig vagy épp az önkéntes karantén alatt eltöltött időig. A rajongók akár élőben, akár már most is kérdezhetnek az HBO Instagram oldalán.

Forrás: Sághy Tímea / HBO

 

Elsőként Döbrösi Laura csatlakozott a felkéréshez: „Mindig is imádtam a közönséget, öröm nekik örömet szerezni, akár egy villamosos szelfivel, akár egy kis beszélgetéssel.

Az elszigeteltség időszakában felértékelődik a találkozás élménye.

Ezért voltam különösen boldog, amikor megkeresett az HBO ezzel a szuper feladattal” – mondta az Aranyélet, a Félvilág és az Örök tél sztárja.

A sorozat későbbi részeiben olyan ismert színészekkel találkozhatunk még, mint Ónodi Eszter (Aranyélet) vagy épp Rajkai Zoltán (Bradley Cooper és Mark Ruffalo állandó magyar hangja). A további részvevők kilétére a későbbiekben derül fény. Az első adásra április 16-án, csütörtökön 18 órai kezdettel kerül sor az HBO Magyarország Instagram oldalán, de érdemes lesz követni Döbrösi Laura Instagram oldalát is.


(via HBO)