Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjával jöhet az Ázsia Expressz új évada

Bizonyos információk szerint ÉNB Lali, azaz Kamarás Norbi lehet a TV2 műsorának egyik legnagyobb dobása.

A Facebookon követhető Média Klub úgy tudja, az RTL sztárja (az Éjjel-Nappal Budapestben feltűnt, majd a Belevalóban és a Love Islandben műsorvezetőként is tevékenykedő) Kamarás Norbi lehet a TV2 Ázsia Expressz című celebvetélkedője idei évadának egyik legnagyobb dobása.

Az Ázsia Expressz az elmúlt években egyértelműen a TV2 egyik legsikeresebb műsorává vált, így mindig nagy érdeklődés övezi az új évad szereplőinek kilétét. A napokban több pletyka is szárnyra kapott a közelgő évad sztárjairól – ami nem csoda, hiszen ezen a héten indul a műsor forgatása.

Kamarás Norbi a Love Islandben. Forrás: RTL


A Média Klub információi szerint még nem teljesen biztos, kik lesznek a szereplők, de néhány páros már biztosnak tűnik. Talán a legnagyobb meglepetés Kamarás Norbi és testvére duója, akik egyébként már a Való Világ 4-be is együtt jelentkeztek, de oda végül nem kerültek be.

Nem Kamarás az egyetlen az Éjjel-Nappal Budapestből, aki átigazolt a konkurens csatornához: Király Petit a Párharc harmadik évadában láthattuk.

Kamarás Norbiék mellett szerepelni fog még állítólag az Ázsia Expresszben T. Danny és Spacc, Jákob Zoli, Aleska és Béres Anett, Somhegyi Krisztián és párja, Monoki Lehel és Sebők Vilmos, Krausz Gábor és Mikes Anna, Cserpes Laura és édesapja, illetve Stohl András és Tilla. Hamarosan amúgy hivatalosan is bejelentik a szereplőket, így nem sokára kiderül, helytállóak voltak-e az értesülések.


(via Média Klub)