Az Epic Drama és a FilmBox Premium is kódolatlanul lesz nézhető a következő hetekben

A csatornák olyan ínyencségeket ajánlanak az otthon maradóknak, mint az UFO-rejtélyekkel teli A kék könyv-projekt vagy Brad Pitt zombijárványos filmje, a Z világháború.

A FilmBox Pak és a gyerekcsatornák után a UPC Direct kínálatába frissen bekerülő, történelmi, kosztümös, bűnügyi és sci-fi drámasorozatoknak otthont adó Epic Drama HD csatorna is minden előfizető számára elérhető lesz, kódolatlanul, 2020. március 19. és április 6. között. Ezen a csatornán debütál A kék könyv-projekt második évada is, amelynek az executive producere a Vissza a jövőbe-trilógia atyja, Robert Zemeckis, főszereplője pedig a Trónok harca Kisujja, Aidan Gillen. A sorozat az amerikai légierő 1952-69 között feljegyzett, és hosszú évtizedekre titkosított UFO-aktáit dolgozza fel.

Kép: Epic Drama HD

 

A koronavírus miatt kialakult helyzetben az SPI/FilmBox is igyekszik segíteni, hogy kényelmesebbé tegye az emberek számára az otthon töltött időt. A Vodafone TV-n és UPC előfizetők részére március 16-tól, míg a UPC Direct, az Antenna Hungária (MinDig TV Extra), a Tarr Kft., a PR-Telecom és a Vidanet esetében a technikai átállástól függően az ezt követő napokban lesznek elérhetők azon FilmBox csatornák, amelyek az alapcsomagokban nem hozzáférhetők. A Vodafone TV-n és UPC előfizetők számára április 30-ig, a másik öt szolgáltatónál pedig április 14-ig élvezhetők a kiemelt tartalmak.

Kép: Port.hu

 

A kódolatlan időszak alatt az SPI prémium csatornája, a FilmBox Premium is elérhető a nézők számára. Itt márciusban vetítik a Wall Street farkasát és A diktátort, áprilisban pedig az idegen lényes Érkezést és Brad Pitt zombivírusos járványfilmjét, a Z világháborút. De látható lesz többek között a Tom Cruise főszereplésével készült Jack Reacher és a Csak szexre kellesz című romantikus vígjáték Ashton Kutcherrel és Natalie Portmannel.