Ázsia Expressz: kiesett a legszimpatikusabb páros

Még a játékostársak és Ördög Nóra is megkönnyezte a búcsút - kiesett a Tilla - Buci páros.

Őrült hajszában mérte össze erejét a pénteki adásban az Ázsia Expressz három párosa: L.L. Junior és Dárdai Blanka, Krausz Gábor és Mikes Anna valamint Till Attila és Stohl András. 

A versenyt Krauszék nyerték meg, másodikak lettek Juniorék és egy hajszálnyival lemaradva, az utolsó helyen értek célba Tilláék - a nézők nagy bánatára. A búcsú igazán katartikusra sikerült, mind a versenyzők, mind a műsorvezető Ördög Nóra számára, de valószínűleg elmorzsoltak pár könnycseppet az erre érzékenyebb tévénézők is.

Mint már több cikkben megírtuk, igazi közönségkedvenc lett a Tilla-Buci páros, örök optimizmusukkal, lazaságukkal, segítőkészségükkel és jókedvükkel belopták magukat versenyzőtársaik és a nézők szívébe.

ez is érdekelhet

Stohl András és Till Attila barátsága a legjobb dolog, amit láthatunk az Ázsia Expresszben

Stohl András és Till Attila igazi üde színfoltjai a kaland-realitynek.

Tovább

A Redditen egy néző készített szavazást azzal kapcsolatban, hogy ki a legszimpatikusabb páros az Ázsia Expresszben, és bizony a legtöbb szavazat Stohlékra érkezett. A fórumon pedig a TV2 nézői már azt is kibeszélték, hogy a két műsorvezetőt szívesen elnéznék bármilyen műsorban.

Ha lenne egy tévéshow csak Tillával meg Bucival, minden nap nézném

– írta egy internetező. 

Imádom a Tilla-András párost. Bárcsak még több ilyen pozitív ember lenne a világon

– mondta egy másik kommentelő.

Van, aki pedig csak angolul tudta kifejezni a gondolatait a két tévés barátságról:

Best bromance ever.

Tilláék kiesésével öt páros maradt a versenyben, a játékosok innentől átteszik székhelyüket a Fülöp-szigetekről Tajvanba, ahol újabb őrült kalandok várnak rájuk.