Családi filmek hétfőre

Még tart az ünnep, aztán meg a szünidő, egy ideig minden csupa boldogság. Most aztán tényleg nem érdemes elengedni a tévé kezét! Időnként rohangálj egyet a szabadban, aztán uzsgyi, vissza a szobába!

Minimax - december 25., 9.30h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Barbie testvéreivel és imádnivaló kiskutyáikkal a mindig napos Hawaii táncversenyre utaznak, de szőrös kis barátaik időközben eltűnnek. Sietniük kell, hogy még a nagy verseny előtt megleljék őket.

 

Viasat3 - december 25., 9.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kellemes, nyugodt az élet Bikinifenéken, ahol ananász a lakás és a herkentyűburger mindig friss és meleg a sarki Rák-csálóban. Valóságos Paradicsom, amit SpongyaBob Kockanadrág az otthonának nevez. Ám minden megváltozik, amikor lába kél Neptunusz király koronájának, és kiderül, hogy a gaz Plankton diktátori terveket dédelget. SpongyaBob és legjobb barátja, a kelekótya Patrick elindul, hogy felkutassák a koronát, és keresztülhúzzák Plankton számítását. A kalandokkal teli úton új világokat fedeznek fel, veszedelmes szörnyetegekkel találkoznak.

 

Film+ - december 25., 10.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Scoobyt és Bozontot elrabolják egy titokzatos kék fénynyaláb segítségével. Senki nem érti, miért épp a legdinkább páros kell bárkinek is, hacsak nem a Föld lakói ellen akarják bevetni őket. Hamarosan kiderül, hogy minden idők legnagyobb, leggonoszabb és legravaszabb főgonosza áll a háttérben, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyokalipszist akarja rászabadítani a világra. Még kész szerencse, hogy Scoobyt és Bozontot rabolta el, ugyanis kizárólag ők képesek a képtelenségre, megakadályozni egy zsenit az őrült tervében.

 

Vad Buck jégkorszaki kalandjai

Disney Channel - december 25., 10.20h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A kalandra vágyó Ropsz és Eddie cimborájukkal, Buckkal küzdenek dinók ellen az elveszett világban.

 

Az erdő kapitánya

Moziverzum - december 25., 11.50h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amelynek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói. Azt eszelte ki, hogy egy zsák pénzért eladja az erdőt egy fakitermeléssel foglalkozó vállalatnak, az erdőlakók pedig szaladhatnak, amerre látnak. A Kapitány és segédei _ Eleméri Ede tizedes és Góliát titkosrendőr _ azonban kiszimatolják a veszélyt és akcióba lépnek. Nehezen birkóznak meg az akadályokkal, mert a ravasz Zéró mindig másvalaki bőrében jelenik meg. Szerencsére az agyafúrt Kapitány leleplezi a gazfickókat és megmenti az erdőt a pusztulástól!

 

TV2 - december 25., 12.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem mindenki akar király lenni, és ez különösen igaz a behemót, mocsárbűzös ogrékra. Amikor Shrek feleségül vette Fiona-t, eszébe sem jutott, hogy egyszer Túl az Óperencián trónjára akarják majd ültetni. Ám apósa, az öreg Harold király váratlanul megbetegszik, és Shrek-et tekinti a trón várományosának. A birodalom, húzódozó-jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással kell töltenie. S, mintha ez még nem volna elég, Fiona hercegnő is tartogat egy kis meglepetést Shrek számára. Shrek persze bepánikol az ország kormányzásával és az apasággal járó felelősségtől, és elhatározza, hogy felkutatja az egyetlen személyt, aki rajta kívül elfoglalhatja a trónt. Ő pedig nem más, mint Fiona rég elveszett unokaöccse, Artie, egy középkori iskolakerülő. Amíg az ogre távol van, esküdt ellensége, a Szőke Herceg visszatér Túl az Óperenciánra, hogy elégtételt vegyen az őt ért sérelmekért. Shrek és Artie csak a szószátyár Szamár, a csalafinta Csizmás Kandúr és Fiona barátnői segítségével tudják legyőzni, hogy a film végére megint mindenki boldogan éljen...

 

Jetikölyök

Moziverzum - december 25., 13.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.

 

RTL HÁROM - december 25., 13.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hétéves Tim élete gyökeresen megváltozik, amikor a család új jövevénye taxin fut be, öltönyt hord pelenka helyett és kezében nem csörgőt, hanem diplomatatáskát cipel. A gagyogó kisöcsi pillanatok alatt elhódítja a szülők figyelmét, ezért Timnek azonnal lépnie kell. A szeretetért vívott háborúban Tim egy őrületes összeesküvés nyomaira bukkan, melynek középpontjában ez a felvágós kis bébimenedzser áll. Csakhogy a testvéreknek hamarosan össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szülőket és gyerekeket fenyegető végzetes konspirációt.

 

Cool - december 25., 17.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po halottnak hitt apja váratlanul felbukkan, méghozzá a legjobb pillanatban. A természetfeletti erőkkel visszaélő Kai ugyanis zombivá változtatja Kína minden valaha volt kungfumesterét, és birtokba veszi az erejüket. A legenda szerint egyedül a pandák képesek a csí energiát irányítani, ami az egyetlen fegyver Kai ellen. Po elutazik a titkos pandaparadicsomba, hogy megtegye a lehetetlent, és végzetes kungfuharcossá képezzen ki egy falunyi szórakozott, ügyetlen pandát.

 

m2 / Petőfi TV - december 25., 17.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mikor a Mikulás hűséges szánhúzója, Villám bejelenti visszavonulását, új tagra van szüksége a csapatnak, ráadásul nagyon gyorsan! Pamacs, a kis lovacska egy messzi, kisállat farmon él, és mer nagyot álmodni! A Mikulás szánhúzója akar lenni annak ellenére, hogy nem is rénszarvas. Barátai támogatásának köszönhetően nem reménytelen az elképzelése, csak sok munka, szerencse és jóindulat kell hozzá. Ezekben pedig Pamacs környezetében nincs hiány! Legjobb barátja, Mogyi készíti fel a megmérettetésre, s közben az is kiderül, a tét sokkal nagyobb, mint Pamacs gondolta!