Családi filmek szombatra

A hétvégén elkezdődik a tavasz, és az időjárás is ezt támasztja alá, szóval irány a természet! Vagy a város! Aztán meg uzsgyi haza, hogy a pihenést kellemes tévézéssel töltsétek!

Minimax - március 2., 9.05h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie és nővérei, Skipper, Stacie és Chelsea azt tervezték, hogy New York-ba mennek, és rengeteg mesés ötletük támadt, hogyan töltenék el ott a karácsonyi időszakot. Mindannyian azt tervezik, hogy megvalósítják a terveiket, de egyedül. Amikor indulnának, egy hatalmas hóvihar megakadályozza őket abban, hogy New York-ba menjenek! De hamarosan rádöbbennek, hogy mi is az igazi jelentése egy tökéletes karácsonynak:minél több időt tölteni a családdal.

 

Moziverzum - március 2., 12.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Újra együtt a nagy csapat. Manny, a mamut végre elszánta magát a családalapításra, most a nejével, Ellie-vel várják a trónörökös érkezését. Diego, az öregedő félben lévő kardfogú tigris viszont még mindig jobban szeret egyedül vadászni. Az ügyefogyott lajhárban, Sid-ben is feltörtek az apai érzések, a maga sajátos módján néhány dínótojás elcsenésével és keltetésével éli ki azt. Sajnos ezzel veszélybe sodorja a kis csapatot, hiszen a dínó mama nem hagyja annyiban a dolgot. Miközben megpróbálják kirángatni Sid-et a bajból, még nagyobba kerülnek, a földalatti világba, ahol még mindig a dinoszauruszok uralkodnak...

 

RTL HÁROM - március 2., 12.25h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ika Csu, a császár dörzsölt dorombolója kihasználja a kivégzésére váró Vacakot, a szeretetre méltó labradort, aki mindent kockára téve megy a nagy cicabirodalomba, hogy megtalálja az életét megmentő szamurájt, és tanulhasson tőle. Ika Csu az esélytelen blökit Kakamucho dühös városába küldi abban a biztos tudatban, hogy az ellenséges cicakörnyezetben kudarcot vall, de minimum szétkarmolják, és végre jogi úton megszerezheti magának az egész vidéket. Csakhogy a fura városban Vacak felismeri az iszákos Jimbóban a nagy szamurájt, és a cukiságban verhetetlen Yuki cica segítségével ráveszi az idős kandúrt, hogy képezze ki szamurájnak.

 

Minimax - március 2., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bár kevesen tudják, létezik a manóknak egy kicsiny közössége, akik évszázadokkal ezelőtt a világ legkiválóbb mesterembereinek segédkeztek, mígnem egy rosszindulatú banya elűzte őket és többé nem gyakorolhatták hivatásukat. Bár a manók sosem feledték hivatásukat, Manka nem tartozik a legügyesebb manócskák közé, ám amikor a falu cukrászmestere bajba kerül, Ő és barátai a segítségére sietnek.

 

Lorax

Film+ - március 2., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy szigorú fallal körbevett városkában, ahol minden mesterséges, és még a levegő is árucikk, a 12 éves Ted arról álmodozik, hogy elnyeri a gyönyörű Audrey szívét. Amikor megtudja, hogy a lány egy igazi fát szeretne látni, felkeresi Oncelert, az öreg remetét, aki bevallja, hogy a profitéhségével ő irtotta ki a fákat és üldözte el az erdő szellemét, Loraxot. Ted azonban hisz még a csodákban, és a remetétől kapott utolsó Truffula magot hazaviszi, hogy elültesse. Csakhogy a város kapzsi polgármestere, O'Hare titkos megfigyelőrendszere kiszúrja és azonnal üldözőbe veszi Tedet, hogy megakadályozza a fák elszaporodását, ami teljesen aláásná a katasztrófára épült befolyását és üzletét.

 

m2 / Petőfi TV - március 2., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szép kis ház a kerekerdő szélén. Itt élt Rózsácska és Rózácska, a két gyönyörű és szorgalmas kislány édesanyjukkal a törpék barlangja mellett . Édesapjuk elűzte a gonosz törpéket a barlangból, és családját két mágikus rózsabokorral védi a gonosz varázslatoktól. A törpék azonban nem hagyták el az erdőt, és visszasírják a törpeboldogságot, melynek két alappilére: kincs és barlang. Mikor a lányok megnőnek, a törpék mindenáron szeretnék visszaszerezni a boldogságukat….

 

Paramount Network - március 2., 14.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kedvenc karakterei visszatértek eddigi legviccesebb kalandjukban! Alex, Marty, Melman és Gloria átszelik Európát ebben a vadul szórakoztató és meglepő komédiában, ami a kritikusok szerint "bájos és nagyon vicces!" (Bill Zwecker, Chicago Sun-Times). A hírességes Julian király és az irányítást átvevő pingvinek révén az egész csapat csatlakozik a cirkuszhoz, hogy elkerülje Dubois százados állategészségügyi ellenőrzését.

 

Film+ - március 2., 14.50h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ennyi kísértet egyszerre még soha nem kísértett! Kezdődhet Scooby-Doo és a Rejtély Rt. legnagyobb vadászata! Egy talányos gonosztevő tartja rettegésben Menőfalva lakóit. A titokzatos rém szörnymasinájával egymás után éleszti újra a Rejtély Rt. összes eddigi ellenségét. Így aztán Frednek, Daphnénak, Bozontnak, Velmának és Scooby-Doo-nak minden csavaros ötletre, furmányos furfangra szüksége lesz, hogy megállítsák a rémes szörnyáradatot. A csapat kis híján szégyenben marad, mert Scoobyn és Bozonton kitör a frász, úgyhogy a két jó barát hamar nekilát kieszelni egy titkos tervet, amivel bebizonyíthatják nyomozói zsenialitásukat.

 

RTL HÁROM- március 2., 16.10h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Roddy tagadhatatlanul előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy kensingtoni luxuslakásban. Amikor egy Sid nevű csatornapatkányt köp ki a lefolyó, és a jövevény úgy dönt, megütötte a főnyereményt, Roddy úgy akar megszabadulni a kártevőtől, hogy a jacuzziba csábítja. Noha Sid egy tudatlan tuskó, de nem bolond, így végül Roddy lesz az, akit elvisz a víz Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágába. Itt hősünk találkozik Ritával, a kalandor csatornatisztítóval...

 

Paramount Network - március 2., 16.40h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Híd Terabithia földjére egy fantasy-kalandfilm, a Narnia krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény producerei által, és a híres Newbery-díj nyertes novella alapján készült. A film fő témái a barátság, család és a képzelet ereje.

 

TV2 Kids - március 2., 17.10h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindjárt itt a karácsony Laposvár kis falujában. Mortimer is nagyon várta már a szünetet, addig sem kell eltűrnie osztálytársai folytonos piszkálódását, és még több időt szentelhet nem túl népszerű YouTube csatornájának. Eközben Sara igyekszik minden kíváncsi szem elől elbújni, fél, hogy el kell hagynia az egyetlen országot, melyet ismer, és vissza kell térnie egy olyan kontinensre, amit sosem látott. Egy különös reggelen mindkét gyermek élete megváltozik, amikor szó szerint berobban az életükbe egy kis sárkány, akinek egyetlen vágya, hogy hazajusson.