Családi filmek szombatra

Ma furcsa dolgok történnek, a jégkorszak miatt elviszi a víz a dolgokat, de nincs gond, mert van bárka! A többi különös eseményt meg kivizsgálja Pelle és a Mancs őrjárat!

Minimax - március 9., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie és a testvérei úgy döntenek, hogy meglátogatják Ken-t. Búvárkodás közben egy ritka, szivárvány színű, évente csak egyszer látható delfin fajt fedeznek fel a víz alatt. Felfedezésükön felbátorodva elhatározzák, hogy még többet tudnak meg vízi világról. Ekkor találkoznak Isla-val. A titokzatos új barátról hamar kiderül, hogy egy igazi sellő. Az idő azonban sürget, nincs idő megünnepelni az új barátságot, a delfineknek segítségre van szükségük...

 

Mozi+ - március 9., 8.45h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, amit ő maga sem ért teljesen. Saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jószívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és hihetetlenül akciódús kalandokba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözik őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi.

 

Moziverzum - március 9., 10.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az idő a jégkorszakban sem áll meg: minden változik, és mindig jöhet néhány vad meglepetés. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mammut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelenek vándorútra indulni, amikor egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni. A trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát: a jég hátán is túlélnek, fura tengeri lények, új földrészek és őskalózok között vágják keresztül magukat, s közben egy percre sem veszítik el a humorérzéküket. Még a motkány is viszontlátja imádott makkját _ igaz, olyan körülmények között, amelyre egy motkány sem készülhet fel...

 

Paddington 2

Film+ - március 9., 10.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, és készülődik imádott nagynénje, Lucy századik születésnapjára. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az lesz a megfelelő ajándék. Csakhogy a könyvritkaság sok pénzbe kerül, ezért Paddington mindenféle munkát elvállal, hogy összegyűjtse az árát. Ám ekkor a könyvet ellopják, és Paddingtonra kenik, aki börtönbe kerül. A börtön nagy kihívás, különösen a jól nevelt Paddingtonnal!

 

Minimax - március 9., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fura kis állatkölykök, Lia és Fancsi Noé bárkáján utaznak tovább, együtt a vízözön elől menedékre lelt társaikkal. A napok telnek, az állatok sodródnak a végtelen vízen, szárazföld sehol és fogytán az élelem. A ragadozók és a növényevők között nem könnyű békét tartani. Egy szerencsétlen baleset folytán Lia és Fancsi kiesnek a bárkából és elsodródnak egymástól. Lia hajótörést szenved egy elhagyatottnak tűnő, ám lakályos szigeten. Fancsi eközben saját színes rokonait fedezi fel, akik békésen éldegélnek egy víz alatti világban, egy veszélyes, kitörni készülő vulkán közelében. A szigetre hamarosan megérkezik a bárka is az éhes állatokkal, úgyhogy itt az idő, hogy a kis barátok újra megtalálják a módját, hogyan segítsenek egymáson és az egész társaságon.

 

Paramount Network - március 9., 14.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A történet Roddy-ról, egy előkelő egérről szól, aki egy szerencsétlenség miatt hirtelen Patkopolisz csatornavilágában találja magát, London utcái alatt. Itt találkozik Ritával, egy merész csatornatisztítóval. Együtt kell átjutniuk a nyüzsgő városon, amely tele van veszélyekkel, zuhatagokkal, örvényekkel, de a legveszélyesebb mindközül az aljas Toad és az ő szolgái, Spike és Whitey. Vajon sikerül Roddynak kijutni a csatornából és megmenti Patkopoliszt?

 

Filmcafe - március 9., 14.15h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával (Anne Hathaway). Csupa szívjóságból elvarászolja, s míg él engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg (Hugh Dancy) előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, szőke óriásokkal, és a gonosz királlyal, Edgarral (Cary Elwes).

 

m2 / Petőfi TV - március 9., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Helene, a szépséges fiatal lány korán elvesztette édesapját, és Gertruddal, a mostohájával éli mindennapjait. Az asszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a lány életét, és ez csak rosszabb lesz, amikor elhatározza, hogy meghódítja a birodalom hercegét. Helene egy tündér segítségével igyekszik eleget tenni Gertrud egyre képtelenebb kéréseinek. Egy nap, amikor a herceg épp a közeli erdőben vadászik, Helene a mostohája kérésére egy palotát teremt elő a semmiből. Lassmann herceg így találkozik Helenével, aki teljesen elbűvöli, és ígéretet tesz, hogy másnap visszatér, hogy feleségül vegye. Lassmann azonban nem jön, sőt Helene hamarosan a herceg eljegyzéséről értesül. Vajon ilyen csalfa lenne a fiú, akibe beleszeretett? A lány új életet kezd, de a sors úgy akarja, hogy ők egy nap újra találkozzanak.

 

TV2 Kids - március 9., 16.05h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Ploddy, a rendőrautó feladata a vadonatúj bodøi Sas Park legnagyobb látványosságának, egy veszélyeztetett sasnak és tojásának őrzése. Két tolvaj azonban ellopja a madarat, Ploddy végül a motorháztetője alatt kelti ki a tojást, és rajta múlik, hogy megmentse a sast, miközben gondoskodik a frissen kikelt kicsinyéről....

 

Cool- március 9., 17.30h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula gróf nem tétlen a halhatatlanságában, titkos szállodát üzemeltet egy rejtélyes helyen, távol minden civilizációtól, hogy rémes vendégei nyugodtan élvezhessék a szabadságukat. Törzsvendégei, Frankenstein, a vérfarkasok és a többi hírhedt szörny meghívást kap Drakula lányának, Mavisnek a 118. szülinapi partijára, hogy megünnepeljék a felnőtté válását. A parti jól indul, ám a 21 éves Jonathan az erdőben sétálgatva rábukkan a szállodára, és ezzel kiszámíthatatlan események láncolatát indítja el.

 

TV2 Kids- március 9., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Vigyázz, kész, mancs! A kutyusok versenypályát akarnak építeni, hogy élőben is megcsodálhassák kedvenc pilótájukat. Ám amikor példaképük nem tud megjelenni a versenyen, Marshallra hárul a felelősség, hogy kormány mögé üljön. Marshallnak ráadásul nem csak saját bizonytalanságával, hanem egy szélsebes ellenféllel is szembe kell néznie, ha elsőnek szeretne áthaladni a célvonalon. 2. Léggömb mentőakció. A karnevál hatalmas léggömbjei elszabadulnak a városban, így a kutyusokra vár a feladat, hogy megmentsék a lufikat és persze magát a karnevált is. Ha ez nem lenne elég, a kutyusok barátai egy ritka pók hálójának csapdájába esnek, így ők is megmentésre szorulnak.

 

m2 / Petőfi TV - március 9., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Lucia elveszti egy fogát, de nem kesereg, mert az édesanyja elmondja neki, hogy a Fogtündér kisegér hamarosan eljön, s elviszi azt és még pénzt is hagy helyette a párna alatt. Pérez, a kisegér a kikötőben él egy kishajóban a barátaival, akik a tejfogakból csillogó gyöngyöket csiszolnak. A gyöngyöket pedig mindig a városi ékszerészhez viszik, aki aranyat ad érte. De nem megy ez mindig olyan egyszerűen: egy alkalommal ugyanis gazemberek elrabolják Pérezt, hogy megszerezzék a sokat érő fogakat. Amikor Lucia és az unokatestvére, Ramiro megtudja, hogy az egér bajban van, rögtön a megmentésére indulnak...