Családi filmek szombatra

Az évnek ebben a szakaszában a nyuszi a legfoglalkoztatottabb mesehős, de azért adjatok esélyt a többieknek is, nézzétek, milyen sokan vannak!

Minimax - március 30., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Barbie karrierjének egy újabb állomásához érkezett, New Yorkba megy, hogy versenybe szálljon a Time Square-en való fellépésért. Meglepetésére a nagyvárosban egy másik Barbie Roberts-el kell megküzdenie a lehetőségért.

 

Viasat Film - március 30., 8.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Most mégis lehetősége nyílik álmai beteljesítésére. Egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, ami Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet. Az indulás előtt egy szerencsétlen baleset következtében pedig Tadnek kell beugrania a cimborája helyett. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart, és bármire képesek, hogy megtálaljak az elveszett kincseket. Hősünk nekivág hát élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt. Útjára elkíséri Sarah, a bátor és mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan, hű társa, Jeff, a kutyus.

 

Film+ - március 30., 9.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Blinky Bill, a vadon tettre kész koalája bármilyen veszélyt vállalna, csakhogy megtalálja édesapját, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tűnt el a Sivatagban. Blinky egy nap olyan rejtélyes jelre bukkan, ami talán elvezetheti őt Bill papához, ezért maga mögött hagyva a biztonságot nyújtó Zöld völgyet, nekivág az ismeretlen Sivatagnak. Útközben találkozik a kissé félénk koalalánnyal, Mogyorócskával és a nagy dumájú galléros gyíkkal, Jackóval, akik csatlakoznak hozzá a keresésben. A kis csapatnak azonban nemcsak az ismeretlen vadon veszélyeivel, de még egy könyörtelen vadmacska bosszújával is meg kell birkóznia.

 

Pinokkió

DUNA Televízió - március 30., 9.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gepetto, az öreg asztalosmester egész életében arra vágyott, hogy legyen egy fia, de ez nem adatott meg neki. Ezért kifarag fából egy kisfiút, aki a Jótündér jóvoltából életre kel. Pinokkió eleven és kíváncsi, "apja" intelmei ellenére különböző fura és tanulságos kalandokba keveredik. Carlo Collodi klasszikus meséje egyedi képi feldolgozásban.

 

Film+ - március 30., 11.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mr. Peabody született zseni, egy személyben feltaláló, tudós, ínyenc, író, kétszeres olimpiai érmes, és mellesleg kutya. Miután örökbe fogadja Shermant, az átlagos kisfiút, közösen megépítik az időgépet. A Voltkomppal fantasztikus időutazásra indulnak, hogy közvetlenül tapasztalják meg a világot megváltoztató eseményeket, és találkozzanak a történelem nagy alakjaival. Ám Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum. Peabody még soha nem volt ilyen kutyaszorítóban, de Shermannel meg kell próbálnia a lehetetlent.

 

Minimax - március 30., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Két fiatal kalóz, akik elveszett testvérüket keresik, egy súlyosan leégett vámpír, egy alakváltó királynő és egy dühöngő majomsereg a szereplői a filmnek. Illetve ott van még Kardfog kapitány, aki rengeteg kihívással néz szembe, amikor egy elveszett varázsgyémánt felkutatására indul.

 

m2 / Petőfi TV - március 30., 14.05h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja. Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

 

Magyar Mozi TV - március 30., 15.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Misu (Hintsch Gyuri) egy belvárosi bérházban nyaral. A környéken sok barátja akad, mégis unatkozik. Az egyik lakó, Poldi bácsi (Rajz János) hosszú parkőri szolgálata után nyugdíjba készül. A kedves idős úr minden reggel és este azt hajtogatja, mennyire fog neki hiányozni a szép zöld gyep. Misu elhatározza, hogy Poldi bácsi utolsó napjára befüvesíti a gangos ház kővel borított udvarát. A lelkes kisfiú a nemes cél érdekében mindenkit mozgósít.

 

TV2 Kids - március 30., 16.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A HABÓ avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Az igazi óriások, mint Vértunkoló és Húshabzsoló, kétszer olyan nagyok, és legalább kétszer olyan rémisztőek, mint ő. Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos lénytől, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak. Együtt ellátogatnak Álomországba, ahol a HABÓ megmutatja, milyen varázslatosak az álmok, amiket éjszakánként a gyermekek hálószobáiba fúj. A többi óriás azonban egyre nagyobb veszélyt jelent a kislányra és az egész világra, ezért a két jó barát Londonba megy, hogy figyelmeztesse a királynőt.

 

SuperTV2 - március 30., 17.50h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel egyedül próbálja ellátni három gyermekét, helyt állni a gazdaságban és a vegyesboltban, mialatt a férje háborúban van. Nanny McPhee amint megérkezik, rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk. Nanny McPhee bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét.

 

Nyuszi suli

m2 / Petőfi TV - március 30., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Max egy vagány, nagyvárosi nyuszi, aki egy véletlen baleset miatt egyszer csak egy húsvéti nyuszikat képző iskolában találja magát. Az iskola közelében él egy dörzsölt róka család is, akik el akarják lopni az arany húsvéti tojást a nyulaktól. A különleges tojásban rejlik a tapsifülesek ereje, ezáltal a rókák véget vetnének a húsvéti ünnepnek is. Maxre és új barátjára, Emmyre, a kedves nyuszi lányra vár a feladat, hogy megmentsék a húsvétot és a többi kis nyuszit a ravasz rókáktól.