Családi filmek szombatra

Sajnos eljött a szünidő utolsó hétvégéje, de sírás helyett inkább pattanj a tévé elé, és rajzfilmezz, amíg teheted!

Barbie mesés Karácsonya

Minimax - augusztus 31., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Barbie mesés Karácsonya című film a klasszikus Dickens történet szívet melengető adaptációja közkedvelt karácsonyi dalokkal, és rengeteg mókával, kacagással. A mese a viktoriánus London egyik színházában játszódik. Főszereplője Eden, aki beképzelt cicájával, Chuzzlewit-tel együtt azt tervezi, hogy az összes színészt arra kényszeríti, maradjanak a színházban és próbáljanak Karácsony napján. Még Catherine, Eden jelmeztervezője és gyerekkori barátja sem tudja lebeszélni szándékáról. Mindeközben három különleges karácsonyi szellem abban mesterkedik, hogy Eden-t elvigye egy olyan fantasztikus utazásra, ami megnyitja a szívét az ünnep és az adakozás öröme felé. A Barbie mesés Karácsonya című filmünk biztos, hogy mindenki kedvence lesz, és egyaránt nyújt majd felhőtlen szórakozást a család összes tagjának.

 

Barbie: Tündérmese a divatról

Minimax - augusztus 31., 9.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rengeteg móka vár rád ebben a színes, modern tündérmesében, amelyben Barbie™ a divatról és a barátságról mesél neked! Barbie™, Sequin™ nevű kutyusával közösen, nénikéje mesés párizsi divatszalonjába látogat, amit azonban a legnagyobb megdöbbenésére bezárás fenyeget. Amikor rábukkan a három varázserővel bíró, elbűvölő Tündérzőre, Barbie™ a szalon megmentése érdekében briliáns ötlettel áll elő. Alice-szel, a szende divattervezővel együtt megrendeznek egy olyan nagyszabású, szédületes divatshowt, amilyet még nem látott a divat fővárosa. Barbie™ ezúttal azt mutatja meg neked, milyen hihetetlen csodákra vagy képes, ha hiszel magadban!

 

Grimm meséiből: Lumpenstikli

Mozi Klub - augusztus 31., 10.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gusztáv király (Gottfried John) trónörököse, Moritz herceg (Kristian Kiehling) lelkes vadász, aki nem hajlandó megfelelő menyasszonyt választani. Ellenben azonnal beleszeret Lisába (Julie Engelbrecht), a molnár önfejű lányába, amikor megállítja őt egy szarvas elejtésében. Lisa azonban hamar a kastély tornyában találja magát apja hencegése miatt, és halállal lakol, ha nem fon reggelre a szalmából aranyfonatot. Ekkor megjelenik a ravasz Rumpelstiltskin és a lány anyai örökségének egyik darabjáért cserébe hajlandó segíteni. A lány belemegy az alkuba, nem is sejtve, hogy milyen következményekkel jár majd.

 

Matilda, a kiskorú boszorkány

RTL HÁROM - augusztus 31., 10.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kis Matilda (Mara Wilson) már három évesen rájön, hogy nem a megfelelő családba született. Apja, Mr. Wormwood (Danny DeVito) rendkívül csalódott, amiért a kislány könyveket olvas ahelyett, hogy csatlakozna a család primitív és szélhámos életmódjához, ezért átnevelésre elküldi a rettegett bentlakásos nevelőintézetbe. Bár az intézmény igazgatónője rettegésben tartja a gyerekeket, Matilda mégis boldog. Ugyanis természetfeletti képességével és szeretett tanárnője, Ms. Honey segítségével túljár az igazgatónő eszén, és végül sikerül szerető családra lelnie.

 

Norm, az északi családi nyaralása

Minimax - augusztus 31., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A királyi kötelességeivel túlterhelt Norm koronáját ellopják. Norm keresőútra indul és nem csak eltűnt koronáját, hanem családját is szeretné megtalálni.

 

Szeleburdi vakáció

Magyar Mozi TV - augusztus 31., 14.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szeleburdiék nyaralni szeretnének. Pénzük persze nincs rá, ezért a gyerekek munkát vállalnak. Így ismerkednek meg a hajóskapitány özvegyével, aki felajánlja nekik férje hajóját karbanatartás fejében.

 

A hat jó barát – Hatan a világ ellen

m2 / Petőfi TV - augusztus 31., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ella hercegnőt feleségül kéri Jasper, az udvari zenész. A szerelmesek útjában azonban a kapzsi és zsarnok király áll, aki előbb börtönbe zárja a merész fiút, majd mindent elkövet, hogy megszabaduljon tőle. A fiatalok szerencséjére azonban Jasper öt bátor, és különleges tehetséggel rendelkező barátra talál, akikkel legyőzik a királyt, és Jasper elnyeri Ella kezét.

 

Turuleca, az éneklő tyúk

TV2 Kids - augusztus 31., 17.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Turu egy vicces kinézetű tyúk, mely nem tud tojást tojni. Minden megváltozik, amikor Isabel asszony, a zenetanárnő elviszi őt a farmra és felfedezi rendkívüli tehetségét, miszerint csodálatosan tud énekelni. Hamarosan nagyvárosi, színpadi siker vár rá.

 

Maja, a méhecske

m2 / Petőfi TV - augusztus 31., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Maja épp hogy kikelt lárvájából, de máris olyan szeleburdi, mint hat másik. Képtelen követni a kaptár szabályait, főleg azt, amely szerint a közeli réten fészkelő darazsak örök ellenségeknek számítanak. Amikor eltűnik a méhpempő, mindenki a darazsakra gyanakszik, ráadásul Maját azzal vádolják, hogy bűnrészességet vállalt a gyalázatban. Legjobb barátját, Willyt leszámítva senki nem hiszi el Majának, hogy ő valójában áldozata az esetnek. A szeretett rajzfilmsorozat főhőseivel készült animációs film a mozikban is a gyerekek kedvence volt. Először 1925-ben találkoztak a kis nézők az érdeklődő és segítőkész méhecskével, akinek népszerűsége azóta is töretlen.

 

A Lego Ninjago film

TV2 Kids - augusztus 31., 18.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küzdenenek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.