Családi filmek szombatra

Eltelt az első sulis hét, és ugye, milyen jó? Pihend ki a sulit hétvégi gyerekfilmekkel!

Barbie: A hercegnő és a popsztár

Minimax - szeptember 7., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ebben a varázslatos zenés kalandban Barbie Tori™ szerepét alakítja, aki Meribella melegszívű hercegnőjeként szívesebben hódol az éneklésnek és a táncnak mint a királyi kötelezettségeinek. Amikor kedvenc popsztárja, Keira™ a királyságba látogat, a csajok rájönnek, hogy rengeteg közös van bennük, egy varázslat pedig teljesen egyformává változtatja őket. A helycsere egészen addig jó ötletnek tűnik, amíg meg nem tapasztalják, hogy a másik élete csupán ránézésre tűnik könnyűnek. Azonban Meribellának is van egy varázslatos titka, ezért az egész királyság bajba kerül, amikor annak lába kél. Vajon az igaz barátság meg tudja menteni a helyzetet? Ez a fantasztikus dalokkal, mesés divattal és mulatságos új barátokkal teli izgalmas musical megmutatja, hogy mindig az a legjobb, ha megmaradsz annak, aki vagy!

 

Süsü, a sárkány kalandjai / Süsü, a sárkány

m2 / Petőfi TV - szeptember 7., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szórakoztató zenés bábfilm egy jóindulatú, de butácska sárkányról, akit kitagadnak Sárkányországból. Süsü kóborlása során eljut egy országba, ahol rettegésben tartja az embereket. A király fele királyságát és leányát ígéri annak, aki legyőzi a sárkányt. Szerencsére Süsü találkozik Kóbor királyfival, aki elveszi a királylányt, Süsüt pedig kinevezi fő-fő udvari sárkánynak. A nép is megkedveli a segítőkész sárkányt, aki minden munkában segít, amivel megbízzák az országban.

 

Nyúl Testvér kalandjai

Minimax - szeptember 7., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Készülj fel a nagy nevetésekkel és ugrabugrálásokkal teli Nyúl Testvér kalandjaira, amelynek világában a régi nagy kedvenc mese idéződik fel, csak épp egy modernebb változatban. Szülők és gyermekek egyaránt szórakoztatónak találják majd a csintalan, ámde okos Nyúl Testvér kalandjait, amelyek során mókásan túljár Róka koma, Mackó pajtás és a többi flótás eszén.

 

A fantasztikus Róka úr

SuperTV2 - szeptember 7., 13.40h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mr. és Mrs. Fox boldogan élnek az otthonukban, különc fiukkal, Ash-sel és a látogatóba érkező unokaöccsükkel, Kristophersonnal. Egészen addig, amíg Róka úr vissza nem tér régi, alattomos szokásaihoz, és ki nem terveli a legnagyobb csirkerablást, amit az állatvilág valaha látott.

 

Lorax

RTL HÁROM - szeptember 7., 13.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy szigorú fallal körbevett városkában, ahol minden mesterséges, és még a levegő is árucikk, a 12 éves Ted arról álmodozik, hogy elnyeri a gyönyörű Audrey szívét. Amikor megtudja, hogy a lány egy igazi fát szeretne látni, felkeresi Oncelert, az öreg remetét, aki bevallja, hogy a profitéhségével ő irtotta ki a fákat és üldözte el az erdő szellemét, Loraxot. Ted azonban hisz még a csodákban, és a remetétől kapott utolsó Truffula magot hazaviszi, hogy elültesse. Csakhogy a város kapzsi polgármestere, O'Hare titkos megfigyelőrendszere kiszúrja és azonnal üldözőbe veszi Tedet, hogy megakadályozza a fák elszaporodását, ami teljesen aláásná a katasztrófára épült befolyását és üzletét.

 

A széttáncolt cipellők

m2 / Petőfi TV - szeptember 7., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ország minden reggel a király hatalmas sajnálkozó kiáltására ébred. Hiába zárja be tizenkét lányának szobáját esténként, a cipőik talpa egytől egyig kilyukadt reggelre. Hogy lehet ez? A lányok elhallgatják az igazságot apjuk előtt. Az udvarmester feladata találni egy olyan férfit, aki megfejti a hercegnők titkát. Így talál rá a furfangos bábjátékosra, aki vállalja a kihívást, megfogadva egy titokzatos öregasszony tanácsait, így elnyeri méltó jutalmát…

 

Nagyon vadon - Bolondos vadászidény

RTL HÁROM - szeptember 7., 15.45h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az a hír járja, hogy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a Timberline nemzeti parkban. Ember és állat egyformán hisznek a mendemondában. Nem úgy Shaw, a minden hájjal megkent vadász, aki a hír ürügyén azonnal vadászidényt hirdet. Boog, Elliot és Pind úr nem tudják eldönteni, mi jelent nagyobb veszélyt: a még sosem látott vérfarkas vagy a jól ismert vadász, aki nem ismer kegyelmet. A kisebbik rosszat választják, és a vérfarkas nyomába erednek, hogy végleg véget vessenek a vadászidénynek.

 

Túl a sövényen

RTL HÁROM - szeptember 7., 17.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Verne, a teknős és erdei barátai téli álmukból felébredve megdöbbenve konstatálják, hogy lakóhelyüket egy sövény szeli ketté. A sövény túloldalán pedig egy zajos, veszedelmekkel és furcsa lényekkel teli, idegen lakópark áll. Az apróvadak kétségbeesnek, és Ozzie, az oposszum épp feladná, amikor felbukkan a nagydumás, dörzsölt Stikli, a ravaszságáról elhíresült mosómedve egy elképesztő tervvel. Stikli meggyőzi az állatokat arról, hogy paradicsomi körülmények várják őket a parkban, és elkezdődnek a zsákmányszerző akciók. Ám azt még Stikli sem tudja, milyen halálos veszélyek leselkednek a kis csapatra.

 

Az igaz lovag

m2 / Petőfi TV - szeptember 7., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A háborúban jártas és ambiciózus Theodor lovagnak fia születik (Vincent), aki szöges ellentétben apjával, a művészeteket, és a békés megoldásokat részesíti előnyben. Ám amikor a Varázsló elrabolja a Hercegnőt, apa és fia együtt vágnak neki a veszélyekkel és buktatókkal teli kalandnak, hogy kiszabadítsák a lányt. Menet közben nemcsak egymáshoz kerülnek közelebb, hanem a szerelemhez, és boldogsághoz is. Theodor megtanulja, hogy az élet összes problémáját nem lehet karddal megoldani, Vincent pedig belátja, hogy a gonosszal szemben bizony fel kell venni a harcot.A Hercegnő szerelme, és a fele királyság lesz a fiatal lovag jutalma.

 

Norm, az északi

TV2 Kids - szeptember 7., 18.35h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon. Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje üzletet.