Családi filmek szombatra

Ha a jósoknak hinni lehet, kellemetlenre fordul hétvégén az időjárás, ami remek alkalmat teremt arra, hogy a szokásosnál jobban bekucorodjatok a tévé elé! Ha nem így lenne, akkor csak úgy, szokásosan!

Barbie: Tündértitok

Minimax - szeptember 28., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy szép napon Barbie rájön, hogy tündérek márpedig léteznek. Az egész akkor kezdődik, amikor egy nap Ken váratlanul eltűnik. Ekkor Barbie két divattervező barátnője bevallja, hogy ők tulajdonképpen tündérek, és Ken a varázslatos tündérvilágba ment. Barbie és riválisa, Raquelle kalandos utazásra indulnak, hogy visszahozzák Kent. Az út során együtt kell maradniuk, s így alkalmuk van megtanulni, hogy az igazi varázslat nem a tündérvilágban, hanem a barátság erejében van.

 

A Lego kaland

Moziverzum - szeptember 28., 8.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején pedig bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, aki egy építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges alakok egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, ami meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket... majd meglátjuk, hova. Annyi biztos: a kettős életet élő Lord Biznisz a vesztükre tör, Emmet pedig Vitruvius, a bölcs öreg, egy vad Lego-lány, Batman és még néhány furcsa fickó oldalán, gyorsan alakuló járgányok és könnyen átépíthető világok között harcol _ de alig érti, mi zajlik körülötte.

 

Mint hal a vízben

Minimax - szeptember 28., 13.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor a titokzatos feketeség eléri az idilli tenger alatti várost, egy bátor és önzetlen papagájhalnak át kell kelnie az óceánon, hogy megtalálja a forrását és megakadályozza a korallzátony elpusztítását.

 

Hupikék törpikék – Az elveszett falu

Viasat3 - szeptember 28., 14.15h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik _ és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek... és alig tudnak kikászálódni a csávából.

 

Heléne, a valódi menyasszony

m2 / Petőfi TV - szeptember 28., 14.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Helene, a szépséges fiatal lány korán elvesztette édesapját, és Gertruddal, a mostohájával éli mindennapjait. Az asszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a lány életét, és ez csak rosszabb lesz, amikor elhatározza, hogy meghódítja a birodalom hercegét. Helene egy tündér segítségével igyekszik eleget tenni Gertrud egyre képtelenebb kéréseinek. Egy nap, amikor a herceg épp a közeli erdőben vadászik, Helene a mostohája kérésére egy palotát teremt elő a semmiből. Lassmann herceg így találkozik Helenével, aki teljesen elbűvöli, és ígéretet tesz, hogy másnap visszatér, hogy feleségül vegye. Lassmann azonban nem jön, sőt Helene hamarosan a herceg eljegyzéséről értesül. Vajon ilyen csalfa lenne a fiú, akibe beleszeretett? A lány új életet kezd, de a sors úgy akarja, hogy ők egy nap újra találkozzanak.

 

Latte és a titokzatos varázskő

Paramount Network - szeptember 28., 15.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az erdőben, ahol Latte, a sünlány él, az állatok nagy veszélybe kerülnek, amikor egy nap az utolsó tó is kiszárad. Latte és mókusbarátja elhatározza, hogy visszaszerzi a tó vizét, amihez el kell csenniük a mágikus varázskövet a Medve királytól.

 

Hurvinyek és a mágikus múzeum

m2 / Petőfi TV - szeptember 28., 18.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hurvinyek egy okos, de kicsit izgága fiú, akinek egyetlen célja van, hogy befejezze számítógépes játékának utolsó szintjét és felkerüljön a dicsőségfalra, hogy szórakozott apja végre büszke lehessen rá. A játék befejezése azonban csak a kezdete egy igazi kalandnak, amely Hurvinyeket, kutyáját Zseriket és barátját Manyicskát a város régi bábmúzeumának elfeledett birodalmába viszi.

 

Kincsvadászatra fel!

TV2 Kids - szeptember 28., 18.50h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kistigris és Kismackó, a két jóbarát kincsvadászatra indul, miután találnak egy kincstérképet. Kalandjukon csatlakozik hozzájuk Nyuszkó Gyuszkó is, azonban a kincsre nem csak ők hárman vágynak ám, hanem Macskopó, a mesterdetektív, valamint Zsémbes Dénes, a morgós kutya is. A két csirkefogó pedig minden erejével azon van, hogy övéjük legyen a hőn áhított kincslelet. A csipet csapat tagjai, útjuk során átkelnek a Tintamocsáron, a jeges hegyen, míg végül eljutnak a régi kalózhajóhoz, ahol állítólag a kincs is rejtőzik.

 

Hupikék törpikék

Cool - szeptember 28., 18.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Törpapa különleges főzetéhez új anyagokra van szükség, melyek beszerzése Ügyefogyi feladata. Persze nevéhez méltó módon végzi azt, így nem csoda, hogy baleset éri. Az erdőben sétálgatva rátalál a Csodák Barlangjára, átesik a mágikus kapun, minek következtében egy modern világban találja magát. Szerencsére az ott élő emberek Ügyifogyit játékbabának hiszik, minek következtében a Winslow házaspár gyerekszobájának lakója lesz. Ezalatt a faluban a többi törp kutatóakciót szervez a megmentésére. Dolgukat megnehezíti, hogy Hókuszpók is bekavar az ügybe.

 

Terra Willy

TV2 Kids - szeptember 28., 20.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fiatal Willy elszakad a szüleitől, amikor űrhajójuk megsemmisül a világűrben. Mentőkapszulájával egy ismeretlen, vad bolygón landol. Túlélő robotja, Buck segítségével ki kell tartania a mentőcsapat érkezéséig. Ő és a robot addig is nekivágnak felfedezni a titokzatos világot. Hamarosan találkoznak egy idegen lénnyel. Willy és Buck összebarátkoznak Flash-sel, és együtt fedezik fel a bolygót, annak állat- és növényvilágát. De útjuk számos veszélyt és izgalmat is tartogat a számukra.