Családi filmek szombatra

Úgy tűnik, a hétvégén konszolidált lesz az időjárás, lelkiismeretfurdalás nélkül ülhetünk a tévé elé.

RTL HÁROM - szeptember 16., 9.40h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Newton család és Beethoven, az imádnivaló bernáthegyi eb körül mindig zűr támad. Beethoven váratlanul találkozik Missyvel, és hamarosan négy kiskutya születik. De mielőtt túl nagy lenne az öröm, Missy gonosz gazdája, a pénzsóvár Regina rögtön pénzzé akarja tenni a kölyköket. A Newton gyerekek azonban apjuk, George (Charles Grodin) segítségével Beethoven családjának a megmentésére sietnek. De nem érik be ennyivel, Reginának minden gaztettért meg kell fizetnie.

 

Film+ - szeptember 16., 11.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Little család valószínűleg a világ legátlagosabb famíliája. Az ifjú párnak van egy kis háza, egy fia és rengeteg fölös energiája: hát elhatározzák, hogy örökbe fogadnak valakit. Az árvaházban hamarosan rá is találnak a legapróbb és legelhagyatottabb lényre: egy egérre. Stuart Little, a kisegér hamar a család részévé válik: befogadják a rokonok, és esténként neki is jár a jó éjt puszi. Csak a család macskája nem tud belenyugodni az új kedvenc érkezésébe. Felbérel néhány rossz arcú kóbor kandúrt, hogy tegyék el láb alól a kicsi, nagyszájú és csupa szív egérsrácot. Kezdődnek a kalandok szárazon, vízen és a Central Park sűrűjében.

 

Story4 - szeptember 16., 12.10h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Amikor Zeusz kutya véletlenül tönkre tesz egy fontos partit, gazdái kutyaiskolába küldik _ a lehető legrosszabbkor, hiszen a környéken ólálkodik egy egy betörő trió.

 

Minimax - szeptember 16., 13h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy nap a dzsungel állatai arra ébrednek, hogy tudnak beszélni. Ám meglepetésük még nagyobb, mikor megtudják az okát. Egy kis űrlény érkezett a dzsungelbe egy távoli bolygóról, hogy meghódítsa a Földet, és őrületesen jó technikát is hozott magával, például egy fordítókütyüt, amitől az állatok is tudnak beszélni. A kedves űrlény a dzsungellakók legnagyobb szerencséjére kétbalkezes hódító: honvágya van, lezuhant a hajója, és nem tudja felvenni a lépést a bájos állatokkal, akik mindig valami mókán törik a fejüket. Hőseink azonban nem engedik, hogy egy kis űrlényinvázió a jókedv vagy a barátság útjába álljon! Az állatok segítenek neki a hazavezető úton, aki így megérti, hogy a barátság lehet a világegyetem legnagyobb ereje, ám közben megérkezik a barátságtalan idegenekkel teli űrhajó is…

 

RTL HÁROM - szeptember 16., 13.35h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Winter, a delfin gyászolja társát, és a gyászba súlyosan belebetgszik. Clay (Harry Connick Jr.) nem lát más lehetőséget, és segítséget kér Dr. McCarthytól (Morgan Freeman), mielőtt új delfint engednének Winter közelébe. Sawyer (Nathan Gamble) ebben a nehéz helyzetben nem akarja magára hagyni a csapatot és Wintert, és inkább nemet mond egy rendkívül vonzó cserediák programra. Közben Haskett (Kris Kristofferson) követeli, hogy mielőbb kezdődjenek meg a show-műsorok Winterrel, különben csődbe mennek.

 

Paramount Network - szeptember 16., 13.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Carmen és Juni immár hivatásos OSS ügynökök, akik ismét az események sűrűjében találjákmagukat: vissza kell szerezniük a félelmetes fegyvert, a Transmooker Device-t azoktól, akik örökre ki akarják kapcsolni az összes energiaforrást a Földön. Küldetésük során eljutnak Romero, az őrült tudós trópusi búvóhelyére, aki a magányt választotta, mikor merész kísérlete balul sült el magányát csak egy csorda mutáns rémmel osztja meg. Ha esetleg a Transmooker keresgélése nem lenne elég, Carmennek és Juninak két másik mini-kémmel is versenyre kell kelnie: márpedig Gary és Gerti Giggles nem éri be kevesebbel, mint hogy ők legyenek a világ legjobb kémkölykei... Robert Rodriguez rendezése.

 

m2 / Petőfi TV - szeptember 16., 14.55h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Galambbegyet egy boszorkány fondorlattal megszerzi szüleitől, és folyton az országutakat róva, mindenki elől elrejtve tartja a leányt. A kislány semmit sem tud igazi szüleiről, és anyjaként szereti a boszorkányt, mindenben szót fogad neki. Mostohája egy magas toronyba zárja be, ahol bár mindene megvan, mégis magányos. Amikor felnő és találkozik a királyfival, minden megváltozik…

 

E.T. – A földönkívüli

RTL HÁROM - szeptember 16., 15.45h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az éj leple alatt földönkívüliek landolnak egy kaliforniai kisváros szélén. Az FBI azonnal a helyszínre vonul, melynek következtében az egyik jövevény a Földön reked. Az apró és védtelen lény a 10 éves Elliott (Henry Thomas) házában keres menedéket, és hamarosan összebarátkozik a fiúval. Csakhogy Keys (Peter Coyote), a sikerre éhes FBI-ügynök hajtóvadászatot indít E.T. után. Elliott és barátai mindent megtesznek, hogy megmentsék idegen barátjukat, és segítsenek neki időben hazajutni.

 

Pán

Filmcafe - szeptember 16., 16.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történetet mindenki ismeri Sohaországról, az elveszett fiúkról és a zöld csákós, repülő rosszcsontról. De a valóság egészen másmilyen. Vagy, ha nem is ez a valóság: talán létezik egy másik történet, amelyet ugyanezekkel a szereplőkkel lehet elmesélni. Egy árva fiú megszökik a lelencházból, és jó barátokra talál. Még nem tudja, hogy aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz, és az ő legnagyobb ellenfele. Hiszen eredetileg volt egy közös ellenségük: Feketeszakáll. A két cimbora együtt sok kalandon megy keresztül: van köztük víg és van veszélyes. A srác pedig csak lassanként ébred rá, hogy egyszer hőssé kell válnia, és az egész világ meg fogja ismerni. De addigra már Pán lesz a neve.

 

Prime - szeptember 16., 16.20h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sok esztendővel azelőtt, hogy a gonosz Ravenna királynővel végzett volna Hófehér pengéje, Ravenna szó nélkül nézte végig, ahogy a húga, Freya elhagyja a birodalmat, miután szívbemarkoló árulás áldozata lett. Freya képes jéggé fagyasztani ellenségeit, és az ifjú jégkirálynő évtizedeket töltött egy távoli jégpalotában azzal, hogy halálos vadászsereget képzett ki magának. A vadászok között volt Eric és Sara is, akik nem teljesítették úrnőjük legfőbb parancsát, amely így szól: örökre keményítsd meg szívedet a szerelemmel szemben...Amikor Freya hírét veszi nővére vesztének, összegyűjti megmaradt seregét, hogy hazahozza a varázstükröt az egyetlen varázslónőnek, aki hasznosítani tudja a tükör erejét. Ám miután kiderül, hogy Ravenna-t fel lehet támasztani az arany halálból, a gonosz nővérek duplán sötét erőket szabadítanak az elvarázsolt vidékre. Seregük legyőzhetetlen, hacsak a száműzött vadászok nem tudnak összefogni Ravenna és Freya ellen...

 

TV4 - szeptember 16., 17h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Harry Haber erőszakos utcai árus, aki piti üzletekkel foglalkozik, míg ideiglenesen rá nem bízzák egy gyermekotthon vezetését. Ekkor zseniális ötlete támad: a gyermektelen házaspárok részére gyermekkölcsönzőt nyit. De mi van akkor, ha örökbe fogadtál egy gyereket és később rájössz, hogy rosszul döntöttél? Nincs lehetőség a cserére, a vételár visszatérítésére, igaz? Tévedés! És itt jön be a képbe az "árumozgatás" nagymestere, Harry Haber...

 

TV2 Kids - szeptember 9., 18.10h
Korhatár nélkül megtekinthető.

Delphy, a fantáziadús, de félénk delfin egy napon felfedez egy varázskaput, amely bármely halat olyanná alakíthat, amilyenné az válni szeretne. Rövidesen azonban az ellenséges halak, a murénák is rábukkannak a kapura és visszaélnek annak varázserejével: gigantikussá változnak, és azt tervezik, hogy uralmuk alá hajtják az addig békében élő várost. Delphynek újra össze kell fognia rég elveszett apjával, hogy ketten együtt legyőzhessék az ellenséges halakat, megvédhessék városukat, és nem utolsó sorban, Delphy elnyerhesse élete szerelmének kegyét.

 

RTL HÁROM - szeptember 9., 18.15h
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dr. Venkmant (Bill Murray), Dr. Stantzot (Dan Aykroyd) és Dr. Spenglert (Harold Ramis), a mániákus parapszichológusokat kirúgják az egyetemről, ahol eddig tanítottak és kutatásaikat végezték. Megélhetésük és Manhattan érdekében szellemirtó irodát nyitnak. Az első komoly megbízásuk nem is várat sokáig magára, a szomszédjukat és annak házát megszállták a szellemek. A baj nem jár egyedül, hőseinknek hamarosan a New Yorkban elszaporodó kóbor szellemek is feladják a leckét.